Първоначално изпратено от hamorphis
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
ДОХ, ЦКБ, ХИМ, ПИБ и т.н. все някъде ще уцели
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Както при Дох винаги бьркаш посоката
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеУтре късаме синджира, май май
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеАма само как сладко си спинкамеLast edited by hamorphis; 06.12.2020, 14:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеАма само как сладко си спинкаме
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеАма само как сладко си спинкаме
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
И аз така мисля, най-късно до края на седмицата ще е левче
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Флагманът си е флагман,може да го плюете и кълнете ,но утре ще прескочи левчето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Флагманът си е флагман,може да го плюете и кълнете ,но утре ще прескочи левчето.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Бай Груйоо, Борса, на която "син чип" те обявяват, още когато нямаш оборот от 5 милинона лева в цялата си история, когато те сравняват с Тесла, а ти просто въртиш търговийка с Муки каишки за деца и нашийници за кучета, дъми крушки през уаи-фай, когато ТОП НОВИНА са реализирани продажби за 7,000,000 (СЕДЕМ МИЛИОНА ЛЕВА) - не е майтап и това предизвиква овчи ентусиазъм, представям си ако всяко дружество почне да поства новина за всеки 10 милиона продажби, какъв оптимизъм ще е на БФБ, не може да бъде съборена такава борса. Като добавим и другите такива набедени за сини чипове и вкарани в най-горните сегменти на борсата, - витрината на БФБ, всички с безплатни анализи - Птичият грип, ами Сирма, ТСБ, Радиоаторите които плащат дивидент по 4 пъти в годината, и изплащат едва ли не и бъдещите си печалби - всичко "гарантирано" да не ме разбере някой погрешно, но така се афишира, такава борса не може да бъде унищожена, това е световен феномен.
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар