Първоначално изпратено от Sharky's
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеИ днес ще има чупене на зъби
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение....като таргетът ми за харчове на БФБ е изпълнен почти на 100%
Life won't wait for you.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Груец оптимизма е в моя портфейл, той най добре го показва ! Тепърва очаквам ръстове, защото Тиквата е пътник, а може и в затвора да отиде ! По силни бичи сигнали от това здраве му кажи !Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Къде го водя тоя оптимизъм бре, Здравко - ма толкова ми се иска да си прав, и толкова реалността да показва нещо друго. една пиеса Халтурко дето се играе като постановка за франкфурт на майната си, и това е. Къде са ти ръстовете, ако щеш и в Софикс, къде са обемите, къде е оптимизмът?
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Така е, усеща се прилив на оптимизъм и вяра в по-доброто бъдеще на България и БФБ. Едно скокче към зоната 560-580 ми се вижда, преди пак да починем малко за презареждане на батериите
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеКак обаче си личи оптимизма на борсата от вчера насам !После казвайте, че политиката нямала значение, особено в държава като нашата където дълги години премиер беше една празна Тиква !
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеКак обаче си личи оптимизма на борсата от вчера насам !После казвайте, че политиката нямала значение, особено в държава като нашата където дълги години премиер беше една празна Тиква !
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
имат "технически проблем" до края на деня ще бъде отстранен-звънях им преди малко
НЕ Е ОТ Вас
Коментар
-
Първоначално изпратено от gujo Разгледай мнение
някой има ли проблем с платформата,на елана пак нещо няма връзка с борсата
НЕ Е ОТ Вас
Коментар
Коментар