IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Време е за избиване на зъби

Коментар

• Честит ден на космонавтиката и авиацията!!!
      Нека Софикс ни донесе много адреналин и ни отведе до отдавна забравени нива

Коментар

• Компанията Sin Cars, базирана в Германия, планира дебюта си на фондовата борса у нас чрез новия BEAM пазар за растеж на МСП, обясни директорът на дружеството инж. Росен Даскалов

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975
          Как мислите , дали има шанс продажбата на ЧЕЗ да даде импулс подобен на онзи тласък даден от БТК преди много години?

https://bntnews.bg/news/evrohold-och...W0NoHcg88JnuB0
          Не мисля Тонка, несравними са нещата. Но определено и аз очаквам един хубав бичи тренд на нашия пазар. Всеки ще намира различни оправдания защо това се случва.. дали заради падането на Тиквата, дали заради пробива при Алтерко, дали заради търгово при ЧЕЗ и Спиди или пък поради края на пандемията... И всеки ще е прав донякъде. Но основния фактор е, че просто пазарите си имат цикли и след 3 г. надолу при нас, просто дойде време и биковете да повилнеем. Като обаче мисля, че не всички магарета ще полетят.. Атовете ще хвръкнат /те вече го правят/, но дръгливите магарета доста по-слабо ще се отлепят от земята

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
            Честито ново връхче на Софикс! Сега може да ускорим нагоре, преди нова лека почивка
            Да е честито на всички бикове....а за мечките ... явно са на изчезване тези мечета....на БФБ мечки няма...всички са бикове щом няма поръчки в късия фонд....а мечките са си бикове, но под прикритие
            А...ето ви и БИКЪТ на 2021г.....
            https://www.youtube.com/watch?v=Z4XwbxerJXA
            Last edited by radon222a; 10.04.2021, 02:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
              Честито ново връхче на Софикс! Сега може да ускорим нагоре, преди нова лека почивка
              Днес останах с неприятното чувство, че някой нарочно натисна Софикс надолу! Не мога друго яче да си го обясня, при положение, че останалите 3 индекса завършиха сесията нагоре?! Дано не съм прав!

Коментар

• Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
                Толкова са ни хубави компаниите на БФБ, че всеки вика вземи ги ти Ако човек съди по форума ще си каже, че борсата е място, където се търкалят десетки подценени машини за пари. Що никой не ги иска обаче, идея си нямам, а и не намирам отговор тук. Ще устискаме SOFIX 500 до понеделник, а оптимистите, ако застанат и с някой лев зад бодрите си подвиквания тук и там, може и да помогнат за преодоляването на съпротивата.

Видяхме, че самосбъдващото се пророчество и метода "от уста на уста" могат да раздвижат някоя акция с по-нищожен флоут и да направят гърлото на бутилката тясно. Така че, колеги, моля навивайте се и за компаниите с последните 29 букви от азбуката. Явно мечки се крият навсякъде и има много зъби за избиване

Хубав уикенд и дано има повече новини като тези от КРЗ Одесос, ЧЕЗ Електро и явно необявената при Монбат, защото с голи ръце трудно се прави меча стоматология.
                Мечките ядат бой от началото на годината по почти всички по-ликвидни позиции и това лесно може да се провери. А че избиването на мечешки зъби ще продължи аз нямам съмнение. Все пак след някой и друг месец ще дойде сезона на дивидентите а те трябва да се наместват някъде

Коментар

• Толкова са ни хубави компаниите на БФБ, че всеки вика вземи ги ти Ако човек съди по форума ще си каже, че борсата е място, където се търкалят десетки подценени машини за пари. Що никой не ги иска обаче, идея си нямам, а и не намирам отговор тук. Ще устискаме SOFIX 500 до понеделник, а оптимистите, ако застанат и с някой лев зад бодрите си подвиквания тук и там, може и да помогнат за преодоляването на съпротивата.

Видяхме, че самосбъдващото се пророчество и метода "от уста на уста" могат да раздвижат някоя акция с по-нищожен флоут и да направят гърлото на бутилката тясно. Така че, колеги, моля навивайте се и за компаниите с последните 29 букви от азбуката. Явно мечки се крият навсякъде и има много зъби за избиване

Хубав уикенд и дано има повече новини като тези от КРЗ Одесос, ЧЕЗ Електро и явно необявената при Монбат, защото с голи ръце трудно се прави меча стоматология.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                    само да бърстне пиесата Халтурко, и ще гледате шоу - това го предупреждавам от мнооого време. Та все още я пазят някои с разпродажби по други позиции, но е смао въпрос на време. След това вече можем да мислим за растеж, и то сериозен, ако са остабали инвеститори де, че мисля, че Халтурко ще откаже дооооста хора - и за това предупреждавам от много време. Гледаме мача, аз съм си жик-так с търговото при Балоняка и дивидента в чезетката, та ви гледам сеира и се чудя за брефчето - малко ми разпродавате Неохима, ма то не може навсякъде да съм доволен
                    Че ти не си казал нещо друго, от 3 кинта само лешпери и халтури четем
                    балони , Навсякъде балони

Коментар

само да бърстне пиесата Халтурко, и ще гледате шоу - това го предупреждавам от мнооого време. Та все още я пазят някои с разпродажби по други позиции, но е смао въпрос на време. След това вече можем да мислим за растеж, и то сериозен, ако са остабали инвеститори де, че мисля, че Халтурко ще откаже дооооста хора - и за това предупреждавам от много време. Гледаме мача, аз съм си жик-так с търговото при Балоняка и дивидента в чезетката, та ви гледам сеира и се чудя за брефчето - малко ми разпродавате Неохима, ма то не може навсякъде да съм доволен
                      За Алтерко - никой не знае на къде ще поеме. За Неохим преди няколко дни говорих със земеделец/ с над 5к площ обработваема площ/ който се оплака че купува тора на 800 лв на тон . Питах го защо не взима от Неохим по- евтино - каза че нямали за продажба защото всичко се изнасяло. Вероятно стари договори - не зная, но минат ли на нови, дупе да им е яко на мечетата
                      Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнение

Тук и аз като теб малко по-късно се усетих да натоваря, ама съм на борда с няколко стотин. Предпоставките ги има, така че би трябвало на 26-28 Април да останем доволни. Апропо, 3лв. дивидент е малко вероятен, понеже беше писал.
                        E, мечтите са безплатни А и нашият човек на 99% не е депутат, та може да си се захване пак с бизнеса. А от друга страна Хасковска област е с най-много гласове за герП като процент, така че... Абе гледаме мача - ей го къде е краят на април
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

... - малко ми разпродавате Неохима, ма то не може навсякъде да съм доволен
                          Тук и аз като теб малко по-късно се усетих да натоваря, ама съм на борда с няколко стотин. Предпоставките ги има, така че би трябвало на 26-28 Април да останем доволни. Апропо, 3лв. дивидент е малко вероятен, понеже беше писал.

Коментар

• само да бърстне пиесата Халтурко, и ще гледате шоу - това го предупреждавам от мнооого време. Та все още я пазят някои с разпродажби по други позиции, но е смао въпрос на време. След това вече можем да мислим за растеж, и то сериозен, ако са остабали инвеститори де, че мисля, че Халтурко ще откаже дооооста хора - и за това предупреждавам от много време. Гледаме мача, аз съм си жик-так с търговото при Балоняка и дивидента в чезетката, та ви гледам сеира и се чудя за брефчето - малко ми разпродавате Неохима, ма то не може навсякъде да съм доволен
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от gujo Разгледай мнение

пиянството на един народ,опасно еее
                              Глупости, ако има пияснтво тое точно от другата страна на локвата. Тука тежкия мутро реализъм толкова е настъпил, че с няколко изключения, всичко е в ступор.

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение

Забелязал съм, че обикновено става точно обратното, защото инвестирали навън след започнала корекция там, инвестират тук. Освен това, няма да има спад при положение, че БГ индексите не са мръднали кой знае колко.
                                пиянството на един народ,опасно еее

Коментар

Working...
                                X