Първоначално изпратено от 000
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Във форума почти няма. Иначе по-широко погледнато тия милиарди на депозит са все на мечки .. така че потенциала е огроменМненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеАз не знам, останаха ли мечки? Я да се обадят.
- 1 like
Коментар
-
segabg.com
НАП проверява Владислав Горанов за скъпите офиси
Националната агенция за приходите е започнала проверка на Вла
ХАЙДЕ НА ХУБАВИТЕ ЧЕРЕШИИИИ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнениеНякой следи ли Захарни заводи, гледам, решили са да дадат добър дивидент.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Е много различен тип инвеститори сме ! Аз съм консервативен дивидентаджия и не ползвам ливъридж ! Доволен съм на такива ръстове !
Важното е че си доволен. Успех и за напред
- 3 Харесвания
Коментар
-
Много предпазливо си се метнал на тредна значи
При мен доходността вече свети на +146% ! Знам че звучи невероятно, честно казано и аз не съм се надявал на такова нещо в началото на годината, но смелия ливъридж в точния момент + нацелване на най-горещите позиции ми се получи чудесно този път
Все пак си го изчаках търпеливо цели 3 г. и на инат не се отказах от БФБ
- 3 Харесвания
Коментар
-
Много предпазливо си се метнал на тредна значи
При мен доходността вече свети на +146% ! Знам че звучи невероятно, честно казано и аз не съм се надявал на такова нещо в началото на годината, но смелия ливъридж в точния момент + нацелване на най-горещите позиции ми се получи чудесно този път
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Значи горе долу съм в унисон с индекса с 25% !
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнениеДинамика на БФБ: SOFIX катери нагоре
...основният индекс SOFIX бележи ръст от 22.94% от началото на годината.
Коментар
-
Динамика на БФБ: SOFIX катери нагоре
...основният индекс SOFIX бележи ръст от 22.94% от началото на годината.
Коментар
Коментар