Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеЮлска търговия, всичко отровно зелено, не ми се мисли септември какво ще ставаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yolo Разгледай мнение
След като няма къси на БФБ, кой би му плащал да плещи подобни глупости. Няма логика.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
То е ясно, че няма никакви акции, но мисля, че е платен трол !
- 1 like
Коментар
-
Едва ли притежава акции Харелсън.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Значи аз съвсем да не се обаждам, че тогава направо през прозореца ще се хвърли
- 1 like
Коментар
-
Ех ама си лош де, искаш да си изгори акциите в баМката ли !
Коментар
-
Хари, от 01.01.2020 до сега съм 90 000лв напред само от БФБ. Нека е зле, дет викаш.Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Ех ама си лош де, искаш да си изгори акциите в баМката ли !
- 3 Харесвания
Коментар
-
Хари, от 01.01.2020 до сега съм 90 000лв напред само от БФБ. Нека е зле, дет викаш.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеВкупом Пенсионните, които са основните клиенти на Посредниците, последните 3-4 г. забиха гвоздея на кофчега БФБ и погребаха всичкото, което имаше и малки наченки да се нарича пазар. Превърнаха всичко в договорено, служебно преразпределение на акции (без стойност и фундамент - нови акции с нова измислена парадигма иззета от чуждите пазари - растежни акции, каквито на БФБ не може да има, може само такива които са глобални монополисти БИГ ТЕК подкрепяни от Американското или Китайското правителства)) на база вътрешна информация.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
Оф, спри се вече де!
И моля, не го цитирайте този развален грамофон!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Хари, навремето имаше професионални оплаквачки на погребенията, виеха по 24 часа непрекъснато, и ти си от тях, но мисля, че слуховете, които разнасяш за смърта на БФБ са силно преувеличени. БФБ е като пациент след успешна кардиопулмонална ресусцитация, не знае на кой свят се намира, но все още жив
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар