Първоначално изпратено от Агресивен бик
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Май си паднал в мечи капан да ти кажа..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеАбе ''философи'' що не идете да обясните на най-големите банки и инвестиционни фондове в света, които имат цели отдели технически анализатори и хвърлят купища пари за заплати, че просто не им вършат работа. Ще им обясните, че ако стане еди-какво си, няма да се получи еди-какво си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеГледам че Дау пак го мъчи дископатията дали и при Софикс няма да се обади
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Ще го мъчи до сряда.. А и ФЕД няма нищо общо със Софикс. Така че се успокой.
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнениеБраво, Груец, продължавай да пишеш смешки!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Ще го мъчи до сряда.. А и ФЕД няма нищо общо със Софикс. Така че се успокой.
Това е защото в темата с имотите има едни корифеи на акциите за които може и да не сте чували, но са много добри и местят капитали от едната борса на другата и предизвикват тия движения
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеГледам че Дау пак го мъчи дископатията дали и при Софикс няма да се обади
- 1 like
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Топки - нъцки, само едно телефонче ти трябва. И не, в България изобщо не се търгува с вътрешна информация - това са долни инсинуации, които само болен мозък може да роди. Ние, честните професионални инвеститори, сме неанонимни, ивнаги купуваме на дъно и продаваме на връх (особено ако ни звъннат да си полафим - подчертавам отново, че това не е вътрешна информация, само си лафим) и нашите кохонес са железни, но понякога става като във вица и тогава става интересно:
Професионален инвеститор на БФБ отива в Мадрид и влиза в ресторант да обядва. Вижда, че на съседната маса сервират някаква огромна порция, която изглежда много вкусно. и пита келнера:
- Ке паса, ко и туй нящо на съседната маса?
- Това са кохонес от бик, убит по време на коридата.
- Бих искал да си поръчам.
- Съжалявам, но дневно се сервирата само по веднъж, освен това е много скъпом защото има само една корида, но може да си поръчате за след седмица, ако имате съответната сума.
- Кой бре, аз съм професионален инвеститор от Варна, завършил магнаурската школа на винса - вечер си лягам с портретите на г-н мартинов и г-н Каролев, искам я за утре и си плащам - ти знаеш ли каква доходност имам от началото на годината, а?
Поръчал си и на другия ден отива в ресторанта. Сервират му, обаче нашият е от дърт пръч яре и забелязал нещо нередно. Вика келнера и пита:
- Вчера порцията ми се видя доста по-голяма. кво ме цакаш с топла сервеса, аз познавам гусин Каролев бре, ей ся ще му звънна на яхата
- Пердон, сеньор, моля, не звънете на яхтата и гусин Каролев, не ви цакаме с топла сервеса, просто понякога се случва и бикът да победи...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениепросто понякога се случва и бикът да победи...
Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Освен кеш човек трябва да има и топки за да инвестира !
Те нали са в сборното,- набор от инструментИиии
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Освен кеш човек трябва да има и топки за да инвестира !
Професионален инвеститор на БФБ отива в Мадрид и влиза в ресторант да обядва. Вижда, че на съседната маса сервират някаква огромна порция, която изглежда много вкусно. и пита келнера:
- Ке паса, ко и туй нящо на съседната маса?
- Това са кохонес от бик, убит по време на коридата.
- Бих искал да си поръчам.
- Съжалявам, но дневно се сервирата само по веднъж, освен това е много скъпом защото има само една корида, но може да си поръчате за след седмица, ако имате съответната сума.
- Кой бре, аз съм професионален инвеститор от Варна, завършил магнаурската школа на винса - вечер си лягам с портретите на г-н мартинов и г-н Каролев, искам я за утре и си плащам - ти знаеш ли каква доходност имам от началото на годината, а?
Поръчал си и на другия ден отива в ресторанта. Сервират му, обаче нашият е от дърт пръч яре и забелязал нещо нередно. Вика келнера и пита:
- Вчера порцията ми се видя доста по-голяма. кво ме цакаш с топла сервеса, аз познавам гусин Каролев бре, ей ся ще му звънна на яхата
- Пердон, сеньор, моля, не звънете на яхтата и гусин Каролев, не ви цакаме с топла сервеса, просто понякога се случва и бикът да победи...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 8 Харесвания
Коментар
Коментар