Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
СП500 едва ли има "Холдинг Варна" и подобни между кончетата си
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
Ми СИП-а скочи с 34% за една година в УСА. Нищо чудно и софката да подскочи малко, време и е!
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеТова са си 25% ръст
Е, може пък и да станеМнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Бре, нароиха се оптимистиБрокитата вече говорят за Софикс 1000
Отчитайки дисконта, с който българските акции се търгуват спрямо регионалните и глобалните аналози, както и предстоящи ключови събития като влизане в eврозоната и Шенген, в "Карол капитал" очакваме индексът да продължи да наваксва и до края на тази или през следващата година отново да достигне 4-цифрена стойност, където последно сме го виждали през 2008 г.", допълва Ганев.
- 1 like
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеЛипсва само от къде - от БФБ естествено
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Злобарче, Хим се помпаше заедно с целия хайп на БФБ тогава! Сигурен съм че не ти е къса паметта и много добре помниш каква беше ситуацията на пазара в това време. Имаше и много по-силно покачващи се от Хим, така че нищо не е дърпал! Недей да лъжеш и манипулираш както на теб ти изнася
И понеже постоянно повтаряш "то просто се случи".. и тук вадиш реплика от контекста за да манипулираш хората и защитаваш пробитата си теза!
Когато Алтерко се листна на БФБ, компанията имаше идеи за бизнес, но нямаше ясно изградена стратегия и фокус за пазарна ниша. В последствие такава се открои, поеха си риска и бизнес идеята им се СЛУЧИ! Не на база случайност или късмет, каквото е твоето внушение, а на база далновидност, ум и предприемчивост! И много смелост! Каквато индивиди като теб нямат грам. И затова освен да завиждат и хейтят друго не им оставаЯ си виж суфлекса как се смята и коя беше най-голямата компания в него през 2007, ерго кой дърпаше индекса нагоре. Айде да не се правим на велики като пред новобранците, ако може.
Понеже не ме познаваш, ми е малко странно като как ме определи, че съм хейтър, освен че си научил някаква нова думичка и като малолетно пишлеме държиш да се "покажеш" с нея? Никога и на никого не съм завиждал - имам си достатъчно, за да си правя кефа където, когато и както си поискам, което, съчетано с факта, че съм здрав и семейството ми са здрави, е много близо до дефиницията ми за шастие. За какво да завиждам - дай ми причина? За пропуснати ползи ли, за какво? Че съм можел да си купя още един имот или кола ли? Или нещо друго - дай ми причина да завиждам? Аз не завися от БФБ, да не говорим, че инвестициите ми реално не са тук, т.е. и да нулирам тук, ще ми е горе-долу все тая, а ти?
Това, което ме дразни и винаги ме е дразнило, се корени в чуството ми за справедливост, в конкретния случай информация. Но всички знаем, че на БФБ търговия с вътрешна информация няма, това е една честна, прозрачна и изключително атрактивна борса, за което едни органи бдят надлежно по цял ден и нощ. А ако случайно се случи някаква измама някъде, то винавните винаги си носят последствията, нали? И един мармот...
Айде лека, излизам да обядвамNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Еййй това лошо Шели, върна стари спомени а !Може с Патките и ОЦК също да го сравниш, не само с Хима Груец !
Да си беше взел поне още 15 акции !
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
То просто се случи бре, споко - нали помниш как Химчето някога влачеше на буксир всичко по същия начин и спорехме 4 или 5 милиарда капитализация повече му отиват. Мятаха се ордери по 1 милион от маляките и т.н. Абе....Може с Патките и ОЦК също да го сравниш, не само с Хима Груец !
Да си беше взел поне още 15 акции !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
То просто се случи бре, споко - нали помниш как Химчето някога влачеше на буксир всичко по същия начин и спорехме 4 или 5 милиарда капитализация повече му отиват. Мятаха се ордери по 1 милион от маляките и т.н. Абе....
И понеже постоянно повтаряш "то просто се случи".. и тук вадиш реплика от контекста за да манипулираш хората и защитаваш пробитата си теза!
Когато Алтерко се листна на БФБ, компанията имаше идеи за бизнес, но нямаше ясно изградена стратегия и фокус за пазарна ниша. В последствие такава се открои, поеха си риска и бизнес идеята им се СЛУЧИ! Не на база случайност или късмет, каквото е твоето внушение, а на база далновидност, ум и предприемчивост! И много смелост! Каквато индивиди като теб нямат грам. И затова освен да завиждат и хейтят друго не им остава
- 9 Харесвания
Коментар
Коментар