dddd, аз по принцип бих искал да спра да коментирам каквото и да било. Защото продъжаваш да анализираш от гледната точка на дипломиран икономист владеещ науката в многото и тънкости. Това за мен е прекалено стандартно за нестандартното време, в което живеем. Аз имам дипломи по четири икономически специалности и съм завършил всяка една от тях с отличие. Въпреки това смея да пиша неща, които на пръв поглед ти изглеждат едва ли не глупави и нелогични. Просто защото бях обучен науката да ми служи, а не да ме води.
Ако искаш да вземем примера за ХЕС, макар, че идеята за този пример първоначално беше съвсем друга. При все това, че за мен ХЕС е по-скоро в графата износител с изключителни копетенции. Помисли си за цифрата 3.90% ръст на продажбите. Това по-скоро потвърждава мнението ми, а не го опровергава. Това е изключително малко за тази цена на петрола и тази цена на долара, не мислиш ли?
Ако искаш да вземем примера за ХЕС, макар, че идеята за този пример първоначално беше съвсем друга. При все това, че за мен ХЕС е по-скоро в графата износител с изключителни копетенции. Помисли си за цифрата 3.90% ръст на продажбите. Това по-скоро потвърждава мнението ми, а не го опровергава. Това е изключително малко за тази цена на петрола и тази цена на долара, не мислиш ли?
Коментар