If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Kакто винаги точен и прецизен в математичен стил
Напълно съвпада с моето виждане за кадастрона. Не знам какво е удоволствието да държиш нещо, за което знаеш че е на път към рая (Имаме предвид небеизвестните психологически фази, изложени от Данте, както ги писахме вече някъде из форума)
А може би е някакъв адреналин подобно на наркоманията или на състоянието в естремните спортове ?!? Играчори, какво да ги правиш - играе им се )))
Вероятно в същия феномен се корени и желанието на играчите да наричат junk активите си (известни по нашенски като избушеняци) с евфемистичното "high yield", сякаш там има какъвто и да е yield, а още повече той да е high. Но важно е играта да върви, всичко е наред, стига както се казва, играчите да не достигнат състоянието познато като "наиграване".
Акцията на Петрол наистина е интересна, но за жалост мисля на първо време предстоят още разочарования за инвестиралите в нея на тези нива. Има още доста път надолу според мен, за да може да се оправдае рискът за това, което може да се случи с фирмата.
Успех на всички
Нямам препоръка.
Kакто винаги точен и прецизен в математичен стил
Напълно съвпада с моето виждане за кадастрона. Не знам какво е удоволствието да държиш нещо, за което знаеш че е на път към рая (Имаме предвид небеизвестните психологически фази, изложени от Данте, както ги писахме вече някъде из форума)
А може би е някакъв адреналин подобно на наркоманията или на състоянието в естремните спортове ?!? Играчори, какво да ги правиш - играе им се )))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Това, което казваш е грозно. Да хвалиш акцията и да продаваш на новобранците. Може ли такова нещо. Направо бие на пазарна манипулация. Следващият път как ще ти вярват хората? Много измекярско за някакви си 1100 лева оборот човек да става за кепазе. Батя би казал семкаджийска работа, а аз си мислех, че си крупен акционер.
Човека хвали акцията от над 4 лв до колкото се сещам и все осреднява Яко се е набутал по тази позиция няма спор, а пък за всички нови играчи които са го послушали да не говорим и има наглостта да отрича и да казва че все печели
Преди време ти беше дал много добро определение за него. Хваща някой къси движения на пазара много умело обаче има няколко падащи ками в които се набутва много здраво.
Монти играта с Петрол можеше да стане ако Цецо Мустака не бяха го изкарали от играта. Той определено искаше да развие дружеството и да го шитне на някой руснак. Сега ни Мустак ни руснак та ако мислиш че някой от сегашните фирми има капацитета да направи нещо по темата си в голяма грешка
А купувачите на 3, 4 и 5 лв. дали не си чукат главите Пък може и да са радостни То по борсите всякакви има
Купувача е кооп юг.... и вярваха на Цветан Василев и неговата оценка от 5,6 а не на ник Монти....
ккато ти вярваш на ТИМ и Керезов а други на чичо ОГИ или Митанкин...трети на Бедо........
Това, което казваш е грозно. Да хвалиш акцията и да продаваш на новобранците. Може ли такова нещо. Направо бие на пазарна манипулация. Следващият път как ще ти вярват хората? Много измекярско за някакви си 1100 лева оборот човек да става за кепазе. Батя би казал семкаджийска работа, а аз си мислех, че си крупен акционер.
Не съм хвалил акцията.....само казвам че тази цена е нереална ..може би 30 стинки при фалит можеби би 3 лв.....иначе е
Грозно е .... но ние сме на борсата а не в детска градина....
може и да си прав....
само че аз купувам в ниското и продавам на високо плюс 10-20 % и никога не съм го крил..... не съм поемал ангажименти към никого ...
Не съм напуснал акцията от както при 3,7 казах че под 1,80-2 лв ще купувам....държа си на думата....и сега купувам.... по малко....
... даже хилядата акции над 1,14 са мой...продажби...
не съм искал да ги продавам ... на три пъти маркета се качва до 1,50- 1,7-180 след спада до 1,2....просто намалявах средната....
Сега има един като теб на лефчето ...който след време ще си чука главата както ония на 90 стинки преди месец....
това не е вярно
а ти просто ревеше как "скоро" ще е над 2.20 и остана изненадан
Акцията на Петрол наистина е интересна, но за жалост мисля на първо време предстоят още разочарования за инвестиралите в нея на тези нива. Има още доста път надолу според мен, за да може да се оправдае рискът за това, което може да се случи с фирмата.
Успех на всички
не съм искал да ги продавам ...
на три пъти маркета се качва до 1,50- 1,7-180 след спада до 1,2....просто намалявах средната....
Сега има един като теб на лефчето ...който след време ще си чука главата както ония на 90 стинки преди месец....
А купувачите на 3, 4 и 5 лв. дали не си чукат главите Пък може и да са радостни То по борсите всякакви има
По-вероятно е да си купил от мен, точно на 1.70 ги шитнах с 30% профит.... И съм сигурен, че от този спад под 2.20 не си направил печалби, защото малкото сделки над 1.40 бяха мои. Внимателно следих обемите и бях на косъм да се окажа в положение "Монти", но продадох навреме.. писал съм го в темата кога е станало... След това акцията се потопи на лев. Хайде приятен викенд на всички инвеститори и на теб, Монти...
не съм искал да ги продавам ...
на три пъти маркета се качва до 1,50- 1,7-180 след спада до 1,2....просто намалявах средната....
Е затова продавам тези който са на 90 стинки....тези на 1,7 ще ги продам на теб....когато трябва...
По-вероятно е да си купил от мен, точно на 1.70 ги шитнах с 30% профит.... И съм сигурен, че от този спад под 2.20 не си направил печалби, защото малкото сделки над 1.40 бяха мои. Внимателно следих обемите и бях на косъм да се окажа в положение "Монти", но продадох навреме.. писал съм го в темата кога е станало... След това акцията се потопи на лев. Хайде приятен викенд на всички инвеститори и на теб, Монти...
И средната ти е над 1.3 и си доволен... нямам повече въпроси...
Само да допълня:
Когато купуваш акции, целта е да ги подадеш по-скъпо. Така печелиш разликата.
Е затова продавам тези който са на 90 стинки....тези на 1,7 ще ги продам на теб....когато трябва...
Онзи с 5К на лефче ,се е уплашил че няма а участва в ралито на хим и сега търси възможност да ги шитне....
само че ще изпусние и ралито и качването на Петрол.....в края на лятото...
Коментар