Първоначално изпратено от SOFIX
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеТи продаде Хима на 1,70 и сега искаш да ни луднеш с твоите фикс идеи.Извинявай ама
тактиката ти на мен ми изглежда меко казано кокошкарска.
Нали не мислиш че шепата спекуланти с по 10 бона средно, които пишат в този форум движат пазара
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЗа невЕрващите... ето ви го сдъвкано от Г. Ангелов
„икономиката въври към възстановяване, както европейската
Прочети още на: http://www.bgonair.bg/economy/2015-0...m_campaign=box
Равен, прав ли съм?
Коментар
-
За невЕрващите... ето ви го сдъвкано от Г. Ангелов
„икономиката въври към възстановяване, както европейската
Прочети още на: http://www.bgonair.bg/economy/2015-0...m_campaign=box
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТе на запад са го измислили. Чичо и леля на борсата печелят от плавен и рационален тренд и дивиденти, профитата печелят от волатилност. Ако чичо и леля почнат да играят за волатилност ще си загубят парите. Ако профитата надуят плавния тренд прекалено си докарват балон и мечи пазар. А там нещата са малко опасни дори и за тях.
тактиката ти на мен ми изглежда меко казано кокошкарска.
Коментар
-
Те на запад са го измислили. Чичо и леля на борсата печелят от плавен и рационален тренд и дивиденти, профитата печелят от волатилност. Ако чичо и леля почнат да играят за волатилност ще си загубят парите. Ако профитата надуят плавния тренд прекалено си докарват балон и мечи пазар. А там нещата са малко опасни дори и за тях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТи със сигурност, ама що искаш сега да натовариш невинните теленца Ми те така повече няма да се върнат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеТи нас недей да ни учиш! Урокът сме си го научили доста добре
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИ само още едно нещо и спирам
При бичи тренд се купуват дъна и се продават върхове. При мечи тренд се продават върхове и се купуват дъна.
Никъде го няма тва да се купуват върхове и да се продават дъна
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеГовориш пълни глупости! Не ме карай да ти доказвам с графики, че има акции поскъпнали със стотици проценти за 6 години.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеВсеки използва като смята за ценно
За мен " купувайте че не остана" "сега почна якия тренд" " ъп 4000" не носят никаква ценност И вече 6 години търговия в криза го доказва
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеВсеки използва като смята за ценно
За мен " купувайте че не остана" "сега почна якия тренд" " ъп 4000" не носят никаква ценност И вече 6 години търговия в криза го доказва
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеТази статистика няма кой знае каква стойност! То като направи 100%-150% и вече виждаш промяна и докато решиш дали да влезеш още 50% и играта е свършила
Истината е че има подобрение на макро данните и рано или късно ще го разберете. Цяла Европа насърчава инвестирането и потреблението с тази монетарна политика.
При нашите банки определено ще видим силни години поне за няколко години напред. Виж на колко им бяха разходите за привличане на депозити и колко са сега. А при засилване на икономиката ще има за в бъдеще увеличение на инвестиране и потребление та ще трябват и нови кредити.
Не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеА минус 20 за година малко ли ти са ?
Като добавиш и минус 30% за тая година спрямо долара - трябва да докараш адашката си ( и то възможно най скоро) до над 700 пункта за да си ги избиеш тия загубени профити...ще стане де, като цъфнат налъмите...
Коментар
Коментар