IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Този надмина и Батката

Коментар

• Niki4 дай ни съвети как да станем милионери като теб и къде да ги търсим тези фондове, не ни напускай ти си един светъл лъч за форума ни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнение
        OK разбрах. Въпреки че с капитал 1М$+ ми се струва невъзможно да се достигнат и 20% годишно на БФБ.
        Лека вечер ви желая момчета.
        Не бягай толкова бърже , че не останахме милионери във форума ...
        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
          20% годишно ти се вижда, като загуба на време - в момента пишеш в темата оптимизъм на бфб, мисля че си объркал темата, времето може да си оползотвориш в някоя от форекс темите там 20% на месец е стандарт
          OK разбрах. Въпреки че с капитал 1М$+ ми се струва невъзможно да се достигнат и 20% годишно на БФБ.
          Лека вечер ви желая момчета.

Коментар

...... Да си губя моето време за 20% годишно ми е неизгодно. Месечно става.
            20% годишно ти се вижда, като загуба на време - в момента пишеш в темата оптимизъм на бфб, мисля че си объркал темата, времето може да си оползотвориш в някоя от форекс темите там 20% на месец е стандарт
            “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
              Темата за вицовете е друга.
              Не Ви разбрах шегата и ако съм Ви обидил с нещо, се извинявам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                Самата истина - до един са такива
                Е не е точно така. Трудно е да се намерят добри фондове. Не говоря за българските. За тях нямам мнение.

Коментар

Няма ликвидност, следователно няма печалби.
                  Може ли да попитам - а ти чий го дириш тук

Коментар

Ами 20% на година ми носи един от инвестиционните фондове в които инвестирам. Да си губя моето време за 20% годишно ми е неизгодно. Месечно става.
                    Темата за вицовете е друга.

Коментар

Ами 20% на година ми носи един от инвестиционните фондове в които инвестирам. Да си губя моето време за 20% годишно ми е неизгодно. Месечно става.
                      Самата истина - до един са такива
                      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
                        ако имаш 15-20к може да си губиш времето ама за повече едва ли поне аз не бих. Знаеш ли какъв зор е да излезеш от позиция с 3-4 хил. лв
                        Няма ликвидност, следователно няма печалби.

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
                          може би плюса все още е че можеш да правиш по 20-30% на година

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                            Владимир Путин: Държавният дълг на САЩ е тревожен сигнал за цялата световна икономика
                            16 Април 2015 | 13:19 | Агенция "Фокус"
                            Владимир Путин: Държавният дълг на САЩ е тревожен сигнал за цялата световна икономика Снимка: АФП
                            Москва. Президентът на Русия Владимир Путин смята високото ниво на държавен дълг на САЩ за тревожен сигнал не само за Америка, но и за цялата световна икономика, предаде РИА Новости.
                            Държавният дълг на Съединените щати е висок от БВП на страната. Това е нещо много тревожно, това е тревожен сигнал не само за САЩ, но и за цялата икономика. Как ще се развива ситуацията, ние не знаем“, каза той по време на ежегодната си „Пряка линия“.
                            Путин даде пример и за проблемите в еврозоната. „Те се къса по шевовете. Какво ще стане с държавите-длъжници, които имат дълг от 174% от БВП?Какво ще стане с цените там? Ще се справят ли лидерите на еврозоната с останалите, също е неизвестно“, допълва той.

Пуснах цитата не с политическа насоченост а понеже виждам логика в икономическата насоченост....
                            Гърция не рекордьор в Европа по дългово бреме.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

Да ти кажа да му мисли Путин че с неговата политика не знам колко могат да издържат руснаците на мизерия. Какво могат да произвеждат че се правят на много велики? То за да се правиш на силен и независим без покритие е голяма глупост!
                              Ти сериозно ли питаш какво могат да произвеждат руснаците?????

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                Владимир Путин: Държавният дълг на САЩ е тревожен сигнал за цялата световна икономика
                                16 Април 2015 | 13:19 | Агенция "Фокус"
                                Владимир Путин: Държавният дълг на САЩ е тревожен сигнал за цялата световна икономика Снимка: АФП
                                Москва. Президентът на Русия Владимир Путин смята високото ниво на държавен дълг на САЩ за тревожен сигнал не само за Америка, но и за цялата световна икономика, предаде РИА Новости.
                                Държавният дълг на Съединените щати е висок от БВП на страната. Това е нещо много тревожно, това е тревожен сигнал не само за САЩ, но и за цялата икономика. Как ще се развива ситуацията, ние не знаем“, каза той по време на ежегодната си „Пряка линия“.
                                Путин даде пример и за проблемите в еврозоната. „Те се къса по шевовете. Какво ще стане с държавите-длъжници, които имат дълг от 174% от БВП?Какво ще стане с цените там? Ще се справят ли лидерите на еврозоната с останалите, също е неизвестно“, допълва той.

Пуснах цитата не с политическа насоченост а понеже виждам логика в икономическата насоченост....

Докато долара е най голямата резервна валута и се търгува международно в долари могат да си печатат колкото си искат Пък и задълженията им са предимно вътрешни в долари И аз не одобряване тази политика на централните банки......

Да ти кажа да му мисли Путин че с неговата политика не знам колко могат да издържат руснаците на мизерия. Какво могат да произвеждат че се правят на много велики? То за да се правиш на силен и независим без покритие е голяма глупост!

Коментар

Working...
                                X