IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Монти, няма нищо лошо в по- консервативната стратегия на Фортис. Според мен тя отговаря на характера му и е работеща.Средна класа да, но и това не е лошо..Сериозен здравомислещ човек с реални успехи- добър пример за новобранците.
    Още веднъж поздравления и за двамата с Мариян.Според мен целта на тези материали е да покаже реалните модели за действие в българските условия и историческия поглед към развитието на търговията

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      http://www.investor.bg/blogosfera/36...akciia-192838/

Поздравления за Мариян - отлични въпроси и структура на изложението
      Големи поздрави за Фортис- много реалистични отговори и прогнози.Затвърждава ми се мнението, че е сериозен човек и инвеститор.Много добре, събрано е описал опита си и е дал сдържани, но според мен много верни прогнози.Успех момчета- само така..
      Фортис е много интелектуално развит човек , спокоен и гонещ целите си...,
      Но той не е типичния участник на борсата....
      Акция държана 5 години е по скоро пример за какво трябва да преставлява средната класа в БГ...
      Определя количество кеш и ги влага в ДФ или определени акции и ги оставя за пенсия.... десет ,двадесет години....
      това е същото като с депозитите ,но риска е по голям....
      по същата логика сигурно има и няколко апартамента и 2-5 К декари земя....също и злато и т.н.
      Поздрави за Фортис....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Направи си отделен сайт и си пишете.....
        С толкова пари и телевизия може да си направите....
        нещо ...си спал накриво....А..
        Като гледам как движат сделките до 100 К за хората който са на борсата.....
        А аз ги намалих до 30 К и още ще ги намалявам ако мога....
        А ти си хортувай ....на тази слаболиквидна борса....с милионерите...
        Как да се продаде акции за триста лева... е въпроса днес...
        Много слънчево днес, с тия очила май
        Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
          Предлагам да се направи отделен раздел във форума където хора с портфейли под 500 000 лв. да не пишат и да нямат достъп.

Направи си отделен сайт и си пишете.....
          С толкова пари и телевизия може да си направите....
          нещо ...си спал накриво....А..
          Като гледам как движат сделките до 100 К за хората който са на борсата.....
          А аз ги намалих до 30 К и още ще ги намалявам ако мога....
          А ти си хортувай ....на тази слаболиквидна борса....с милионерите...
          Как да се продаде акции за триста лева... е въпроса днес...

Коментар

• http://www.investor.bg/blogosfera/36...akciia-192838/

Поздравления за Мариян - отлични въпроси и структура на изложението
            Големи поздрави за Фортис- много реалистични отговори и прогнози.Затвърждава ми се мнението, че е сериозен човек и инвеститор.Много добре, събрано е описал опита си и е дал сдържани, но според мен много верни прогнози.Успех момчета- само така..

Коментар

• Предлагам да се направи отделен раздел във форума където хора с портфейли под 500 000 лв. да не пишат и да нямат достъп.
              Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
                Niki4 дай ни съвети как да станем милионери като теб и къде да ги търсим тези фондове, не ни напускай ти си един светъл лъч за форума ни.
                Четете,търсете,рискувайте и бъдете позитивни.И не си губете времето с БФБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                  Добро утро, спекуланти!
                  ДОБРО
                  Attached Files

Коментар

• Добро утро, спекуланти!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                      Скоро ако имаш по-малко от 1М няма да имаш право да пишеш във форума ....
                      Натам отиват работите .

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                        Този надмина и Батката
                        +1

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                          Не бягай толкова бърже , че не останахме милионери във форума ...
                          Хихи много свежо .

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                            Скоро ако имаш по-малко от 1М няма да имаш право да пишеш във форума ....
                            трябва комунистите начело с жан виденов да се върнат пак на власт ........................ само те знаят каква е формулата как да направят целия народ милионери
                            fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Виждам свеж полъх в тази тема тази вечер.

Коментар

• Скоро ако имаш по-малко от 1М няма да имаш право да пишеш във форума ....
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X