Първоначално изпратено от petyob
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеВънка нек си вали, я съм си добре!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеВънка нек си вали, я съм си добре!
И ние сме си добре - доста вода има да тече. Това, което не е добре е което го разправяме от година поне.
Всичко което е т.н. "растежно" всевдо смарт, тех, стартъп, бяли ангели, нашият БИЙН, Дрон, Канибали, Лещерко - на безбожни цени. Там за 10 г., тук за 1 г. го надухте на невъзможни цени, сега ще е под ножа. Няма как да има такива цени. Бягайте докато е време, това което видяхте последната година е само рекламно за да ви зариби, няма как да продължи.
Коментар
-
КЪСО НА СОФИКСА ОТ САТАНЯРСКОТО 666
ЕВЕРЙЧЕТО МНОГО ОБИЧА САТАНАТА
ЗАРАДИ ТОВА КЪСИТЕ МИ ОТ 666 ЩЕ ИЗЛЯЗАТ
ХЯХЯХЯХЯХЯХЯХ
ПЪК И НАЧАЛОТО НА ДЕКЕМВРИ, ЕВРЕЙЧЕТО ИЗЧИСТИ НАЙ ГОЛЕМИЯ ОБЕМ НА ДНЕВНА ОТ БАЯ ГОДИНИ НАСАМ
СЕЧТА ИДВААААААААААААААААААА. ХЯХЯЯХЯХЯХЯХЯХЯLast edited by the architect; 06.01.2022, 01:49.
- 1 like
Коментар
-
Утре ли ще се "приземяваме" или ще изчакаме "бурята да премине"?Dow Jones 36,407.11 36,952.65 36,400.39 -392.54 -1.07% 16:18:11 S&P 500 4,700.58 4,797.70 4,699.44 -92.96 -1.94% 15:32:21 Nasdaq 15,100.20 15,586.30 15,095.20 -522.5 -3.34% 16:46:00 Small Cap 2000 2,196.51 2,275.32 2,196.51 -72.37 -3.19% 15:59:58
За един приятел питамLast edited by 15%; 06.01.2022, 02:43.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Васил Велев от АИКБ твърди, че това ще потисне и инфлацията
btvnovinite.bg
Бизнесът обещава ръст на заплатите, ако падне таванът на компенсациите за тока
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениеНе съм оптимист за БФБ-то, защото борсата е част от държавата, а тя е в окаяно състояние, всяка една институция и министерство. Толкова сме жалки, че не ми се седи тук на тази територия(не бих използвал държава). Най-добре е народното събрание да бъде закрито- като не може да свърши нещо - поне да не пречи и да не харчи пари. Всички закони да бъдат копирани едно към едно от някоя просперираща държава заедно със всичко необходимо за функциониране на държавата. Видя се, че колкото и избори да има, няма за кой да се гласува.
пп. С гласуването за мораториума се видя, че само от ДПС имат някакъв разум, но как да се гласува за етническа партия?
Не бъди оптимист, Петьо, никой не те кара!Пътека се прави камък по камък!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Законите и сега са копирани от други държави. Те просто не се прилагат. Няма воля да се прилагат. Т.е. как да си изменим манталитета?
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениеНе съм оптимист за БФБ-то, защото борсата е част от държавата, а тя е в окаяно състояние, всяка една институция и министерство. Толкова сме жалки, че не ми се седи тук на тази територия(не бих използвал държава). Най-добре е народното събрание да бъде закрито- като не може да свърши нещо - поне да не пречи и да не харчи пари. Всички закони да бъдат копирани едно към едно от някоя просперираща държава заедно със всичко необходимо за функциониране на държавата. Видя се, че колкото и избори да има, няма за кой да се гласува.
пп. С гласуването за мораториума се видя, че само от ДПС имат някакъв разум, но как да се гласува за етническа партия?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Не съм оптимист за БФБ-то, защото борсата е част от държавата, а тя е в окаяно състояние, всяка една институция и министерство. Толкова сме жалки, че не ми се седи тук на тази територия(не бих използвал държава). Най-добре е народното събрание да бъде закрито- като не може да свърши нещо - поне да не пречи и да не харчи пари. Всички закони да бъдат копирани едно към едно от някоя просперираща държава заедно със всичко необходимо за функциониране на държавата. Видя се, че колкото и избори да има, няма за кой да се гласува.
пп. С гласуването за мораториума се видя, че само от ДПС имат някакъв разум, но как да се гласува за етническа партия?Last edited by petyob; 05.01.2022, 20:27.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Ако няма мораториум на тока, правителството най вероятно ще падне бързо. Хората не могат да понесат голямо увеличаване на цената.
Аз съм оптимист и мисля че ако се задържи правителството ще видим 5-7% ръст на БВП на година.
Та и с тока така - значи имаш пари за по една кутия цигари на ден (150 лева минимум) или половинка шльокавица (пак поне 150 лева минимум), ама нямаш 10-15-20 лева за увеличението на тока. Ми той Петьоб ви го е предложил - 100-200 киловата на старата цена (държавата дотира ерп-тата), останалото на новата и това е. Пенсиите са вдигнати от 160 на 430 лева (с добавката), максималната е нараснала от 910 на 1500, средната се качила от 300 на 550 и пак рев до възбог. В същото време средната работна заплата е нараснала от 900 на 1500 лева - всичко това за период от 6 години. И пак рев, рев и рев, че сме бедни, че сме роби и т.н.. Ми айде стига с този рев, щото по пътишата е страшно от коли, при цена на горивата над 2,50 за литър, Лидл, Кауфланд и т.н. са като панаир всеки уикенд, а задръстванията на Кулата или сега по модерно му на Одрин са умопомрачителни!
Толкова за бедните роби в България - мрънкалници, които искат немски заплати, ама да се осигуряват на минимума, и швейцарско здравеопазване срещу вноска от 20 лева на месец, дето може и да не плащаш, щото кой ти дава 20 лева бре, аланкоолу!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 6 Харесвания
Коментар
Коментар