Първоначално изпратено от Forex Master
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТи за какво мислиш ами купих си и 30 акции на корп за общо 10 лв....изобщо събирам чисти хартии......в малки количества....
При тях от три една губя.....
не вярвам да са ти останали само 30 акции от онези на които се набълбука на над 80 кинта/бройкатаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение„Въпросът за наличните средства е изключително спешен. Имаме за около две седмици“, посочи Варуфакис. Той подчерта, че в понеделник еврогрупата „не е счела за необходимо“ да спомене този проблем.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение„Въпросът за наличните средства е изключително спешен. Имаме за около две седмици“, посочи Варуфакис. Той подчерта, че в понеделник еврогрупата „не е счела за необходимо“ да спомене този проблем.
Обаче, Европа не работи така. Мача има ли край вече?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениеза двестата ти лева ли квича 5 страници тук.. аре лека...
При тях от три една губя.....
Коментар
-
Уха вие сте се развихрилиДобро утро на всички. И аз не вярвам в ГРекзит. Не мисля и че ще има нещо и с гръцките банки у нас, освен ако медиите не направят истерия. Т.е. ако държавата позволи. Нали цял закон приеха за тая работа покрай КТБ и ПИБ.
гетоф, мен също ми се ходи на семинара ама и на мен ми трябва извинителна бележка. Та да попитам ако има някакво повторение в не работен ден или резюме тук
siko13, този спор съм го пропуснал. Странно звучи, да не би акциза да е на процент от цената или що?
Също така се чудя защо платената вноска на гърция не се отрази на цената на еврото, някой има ли обяснение.Last edited by pepe1234; 12.05.2015, 11:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАко за теб 200 лв са пари ,за мен спекула толкова са енемонките ......останали...на средна 30 ст.....
това ли е следващата трибуквена подводница.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениеОб или прив?
Продадох ги преди месец и си купих ПИБ. Как е Петрола, Енемонките?
Оппаа, об или прив Енемонки? Няма значение..на средна 30 ст.....
това ли е следващата трибуквена подводница.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеМоже да не разбирам маркета и затова не съм активен вече една година ,ама разбирам кои са хим обикн. и хим прив.......
Я кажи как се набълбука с химчета.....пак....точно когато тръгнаха да падат...
Продадох ги преди месец и си купих ПИБ. Как е Петрола, Енемонките?
Оппаа, об или прив Енемонки? Няма значение..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениеоф, ай стига с тия разбирателщини, представа си нямаш, но даваш разбор..Може да не разбирам маркета и затова не съм активен вече една година ,ама разбирам кои са хим обикн. и хим прив.......
Я кажи как се набълбука с химчета.....пак....точно когато тръгнаха да падат...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАми много слабо....
Тим си крепят техните, алианц свойте но със дребни бройки....бъдеще свойте...
м.мейкърите се борят с маркета ...
Коментар
Коментар