Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениеЕ такива много ви мразя..
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениесигурен съм, че не е адвокат на никой, но повечето хора мразят мисирките като теби затова така се получава
Рядко постижение......
Ако не съм аз и вожда ,няма кой и две думи да напише с теб...
Но форума е за развлечение....нали.....
А ТИМ прив е вече под 2 лв.... купува....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеКомунисче и шапкарче -ренегатче.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТи адвокатче на батката ли си.....и затова така се получава
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениеА ти какво си?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Blackhat Разгледай мнениебилбордче,биовет ,ццб, еврохолтче ,фиб миб
Парят ли репата, батя ?
глей да не ти се пръсне злъчкатаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеБатката е избил репата в пъти досега, ама скоро ти пак ще гледаш така
А твойте акции дали парят....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Blackhat Разгледай мнениебилбордче,биовет ,ццб, еврохолтче ,фиб миб
Парят ли репата ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПусни я пак....интересното е дали са оправили тези сметки и с какви загуби и как ще ги оправдаят после....Bulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеАми аз ги знам цифрите както и всеки би трябвало да ги знае. Имаше справка от КФН за депозитите на ПФ и ДФ в КТБ. Сумата беше голяма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеИ кой сега продава - спекулантите или ДФ?
Естествено ДФ. Щото чужденци и без това няма.
онзи ден като се регистрира те разбрахме, че вече знаеш какво е КТБ ...................... днес вече си научил ново съкращение (ДФ) и не подбираш къде и за какво го ползваш
няма никаква файда от това да обикаляш всички теми и да ни казваш за ДФ ................... ако имаш някакви цифри които да подкрепят тезата ти --- ОК , давай ги
иначе всеки те научи, че си някакъв пациент и не ти обръщат внимание ................. другия вариант е да си направиш нов никfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар