IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
    Виж се колко си загубен - тръгнал си да водиш биография по форумни инфота...

Къде обявих, че съм бил в българско училище?
    добре ,лъжи си на спокойствие ,не ни пречиш.....типично в твой стил....

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      То се вижда и от самолет, че си от поколението "кой не скача е червен"... Повечето от тях сега са или безработни в БГ или миячи на чинии в "развития" свят... хаха
      А по-малкото, имаме фирми и плащаме заплати я на миячи, я на мрънкачи комуняги като теб...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        Е тия колко съм ги слушал...
        Обявяваш че си офицер учил във военно училище ,после че си се уволнил при деполитизацията през 1991 г като офицер... а сега си бил на 16 години..
        деполитизацията беше ,че офицерите не искаха да се откажат от БКП и напуснаха армията....
        Виж се колко си загубен - тръгнал си да водиш биография по форумни инфота...

Къде обявих, че съм бил в българско училище?

Коментар

Тиква, аз съм 20 години по-млад от тия, през 89та бях на 16...
          То се вижда и от самолет, че си от поколението "кой не скача е червен"... Повечето от тях сега са или безработни в БГ или миячи на чинии в "развития" свят... хаха
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

наздраве!
            Ти прочете ли кво ти пиша, не се прай на улаф... да не кажеш утре пак, че съм бил комунде?

Коментар

Тиква, аз съм 20 години по-млад от тия, през 89та бях на 16... Каква партия те гони (цял живот)?? Сдухан си като протрит бюрократски ръкав..
              Е тия колко съм ги слушал...
              Обявяваш че си офицер учил във военно училище ,после че си се уволнил при деполитизацията през 1991 г като офицер... а сега си бил на 16 години..
              деполитизацията беше ,че офицерите не искаха да се откажат от БКП и напуснаха армията....

Коментар

• айде момчета 485.3 и нагоре за 585,3

Коментар

Знаеме, че си мазохист. А знаеме, че си и алкохолик... хаха
                  наздраве!

Коментар

Не се ли позна в комунисче ,шапкарче и ренегатче.....
                    Пак трябва да ограмотявам бавноразвиващите...
                    Ето защо падна комунизма ,с такива кадри като теб ,иво инджев ,огнян минчев , борисов ,цветанов , станишев....
                    Тиква, аз съм 20 години по-млад от тия, през 89та бях на 16... Каква партия те гони (цял живот)?? Сдухан си като протрит бюрократски ръкав..

Коментар

• Май продавачите от вчера и днес вече почнаха да редят оферти купува.
                      Освен, че имаха малко акции за продажба
                      Bulls on BSE

Коментар

Изучавайте биткойн, драги икономисти. Ще ви отвори съзнанието и ще прогледнете както никога досега. Единствената присъща стойност на сегашните декретни валути е, че държавата използва целият си репресивен апарат за да ви принуждава да плащате данъци с парите които тя печата. Това е основата на парите които сега използвате! От там произтича и основният проблем на еврото. Не може да имаш една валута при различни данъчни системи! А държавните облигации са върху основата на данъчната система. Събираемостта на данъците определя "ценността" на един държавен дълг. Ето защо не може да имаш единни евро облигации ако нямаш единна данъчна система. И ето защо еврото няма да го бъде ако няма единни евро облигации на различни държави!

Цялата евро пирамида е построена върху тъпото предположение, че никоя държава в еврозоната никога няма да фалира! Тъпо та тъпо.
                        И биткойн е зле - може да те хакнат
                        destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                          Кеф, кеф, кеф!
                          Много ме кефите
                          Знаеме, че си мазохист. А знаеме, че си и алкохолик... хаха
                          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Аз кво общо имам?
                            Не се ли позна в комунисче ,шапкарче и ренегатче.....
                            Пак трябва да ограмотявам бавноразвиващите...
                            Ето защо падна комунизма ,с такива кадри като теб ,иво инджев ,огнян минчев , борисов ,цветанов , станишев....

Коментар

• Кеф, кеф, кеф!
                              Много ме кефите

Коментар

Е ти си знаеш от личен опит....ссъ 100 ника и с 95 % омраза на форумците ....
                                Рядко постижение......
                                Ако не съм аз и вожда ,няма кой и две думи да напише с теб...
                                Но форума е за развлечение....нали.....
                                А ТИМ прив е вече под 2 лв.... купува....
                                освен с вас двете други мисирки във форума рядко се намират...
                                fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

Working...
                                X