If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
То се вижда и от самолет, че си от поколението "кой не скача е червен"... Повечето от тях сега са или безработни в БГ или миячи на чинии в "развития" свят... хаха
А по-малкото, имаме фирми и плащаме заплати я на миячи, я на мрънкачи комуняги като теб...
Е тия колко съм ги слушал...
Обявяваш че си офицер учил във военно училище ,после че си се уволнил при деполитизацията през 1991 г като офицер... а сега си бил на 16 години..
деполитизацията беше ,че офицерите не искаха да се откажат от БКП и напуснаха армията....
Виж се колко си загубен - тръгнал си да водиш биография по форумни инфота...
Тиква, аз съм 20 години по-млад от тия, през 89та бях на 16...
То се вижда и от самолет, че си от поколението "кой не скача е червен"... Повечето от тях сега са или безработни в БГ или миячи на чинии в "развития" свят... хаха
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Тиква, аз съм 20 години по-млад от тия, през 89та бях на 16... Каква партия те гони (цял живот)?? Сдухан си като протрит бюрократски ръкав..
Е тия колко съм ги слушал...
Обявяваш че си офицер учил във военно училище ,после че си се уволнил при деполитизацията през 1991 г като офицер... а сега си бил на 16 години..
деполитизацията беше ,че офицерите не искаха да се откажат от БКП и напуснаха армията....
Не се ли позна в комунисче ,шапкарче и ренегатче.....
Пак трябва да ограмотявам бавноразвиващите...
Ето защо падна комунизма ,с такива кадри като теб ,иво инджев ,огнян минчев , борисов ,цветанов , станишев....
Тиква, аз съм 20 години по-млад от тия, през 89та бях на 16... Каква партия те гони (цял живот)?? Сдухан си като протрит бюрократски ръкав..
Изучавайте биткойн, драги икономисти. Ще ви отвори съзнанието и ще прогледнете както никога досега. Единствената присъща стойност на сегашните декретни валути е, че държавата използва целият си репресивен апарат за да ви принуждава да плащате данъци с парите които тя печата. Това е основата на парите които сега използвате! От там произтича и основният проблем на еврото. Не може да имаш една валута при различни данъчни системи! А държавните облигации са върху основата на данъчната система. Събираемостта на данъците определя "ценността" на един държавен дълг. Ето защо не може да имаш единни евро облигации ако нямаш единна данъчна система. И ето защо еврото няма да го бъде ако няма единни евро облигации на различни държави!
Цялата евро пирамида е построена върху тъпото предположение, че никоя държава в еврозоната никога няма да фалира! Тъпо та тъпо.
И биткойн е зле - може да те хакнат
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Не се ли позна в комунисче ,шапкарче и ренегатче.....
Пак трябва да ограмотявам бавноразвиващите...
Ето защо падна комунизма ,с такива кадри като теб ,иво инджев ,огнян минчев , борисов ,цветанов , станишев....
Е ти си знаеш от личен опит....ссъ 100 ника и с 95 % омраза на форумците ....
Рядко постижение......
Ако не съм аз и вожда ,няма кой и две думи да напише с теб...
Но форума е за развлечение....нали.....
А ТИМ прив е вече под 2 лв.... купува....
освен с вас двете други мисирки във форума рядко се намират...
Коментар