If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Днес не устисках и понакупих малко. И се притесних, че е малко преждевременно. Сега гледам форума - ми то Фори се появил! Значи сме на края на корекцията. И се поуспокоих
Успех на всички купили днес
Нищо не си разбрал,но не ти и трябва......Налапал си се с Евро-атланттически шуротии
и ги повтаряш като папагал....В интерес на истината дълга на една Великобритания е двойно по-голям от този на Гърция.
Ще си позволя да се усъмня, както и да го смяташ
Пък и разликата между двете е от земята до небето
сириза ще е назидателен пример какво правят идиоти политици. Като фалира гърция и нещата там почнат да заприличват на бананова република - защото това ще се случи и никой заблуден избирател повече няма да гласува за подобни партии. Все едно дали са подемос, Бепе Грило, Фараж, Националния фронт в Франция.
Аз почти съм напълно убеден че ЕС всъщност желае Гърция да фалира. Но да фалира поради глупост на политиците и. Което и всъщност ще се случи ако Сириза не отстъпи от всичко с което спечели изборите.
Нищо не си разбрал,но не ти и трябва......Налапал си се с Евро-атланттически шуротии
и ги повтаряш като папагал....В интерес на истината дълга на една Великобритания е
двойно по-голям от този на Гърция.
Поредната смехория си сътворил... Един длъжник фалира не защото много му се иска да фалира, а защото няма как да си плаща дълговете... Така че, след фалита на Гърция ще лъснат много голи гъзове в ЕС, които си въобразяват, че живеят в нещо различно от бананови републики!... Пардон... Ако е за ЕС няма да са бананови, а портокалови, маслинени, гроздови, ягодови или... черешови републики... хаха
Колко хора ти го казаха вече - европа няма експозиция към гърция. Гръцкия дълг е в ЕЦБ. И да Гърция няма как да си плаща дълговете без да и дават нови пари.
Коментар