IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Е по-добре че стоях на повече кеш последната година, отколкото да стоя в акции - или не мислиш така

А най-интересното нищо чудно да предстои
    не виждам смисъл да коментирам минали събития ..................... майсторка в това упражнение е мисирката --- обърни се към нея

------------------------

пак ти казвам ............... ако си намериш топките някой ден може да обявиш какви къси заемаш на БФБ и толкова...

няма да боли ---- обещавам

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
      много рядко скъсявам ................... най-много по веднъж на ден и до час-два затварям позицията си...

но това не е до топки, а да заемеш позиция на пазара според собствените ти нагласи

при теб всичко е празни приказки що се отнася до БФБ
      Е по-добре че стоях на повече кеш последната година, отколкото да стоя в акции - или не мислиш така

А най-интересното нищо чудно да предстои

Коментар

аз продължавам с покупките ................ не зная кой се е уплашил?

надявам се да не се налага да гоня някоя акция по баира

лятото ще бъде много жежко за мецаните
        Лятото е винаги умряла работа защото две трети от играчите се занимават с други неща.

Коментар

Аз моите 10-20%, май-най голямата ми печалба от къси е 40% от къси си ги изкарвам там където нещата са уредени

А ти като имаш големи топки колко къси си пуснал през живота си
          много рядко скъсявам ................... най-много по веднъж на ден и до час-два затварям позицията си...

но това не е до топки, а да заемеш позиция на пазара според собствените ти нагласи

при теб всичко е празни приказки що се отнася до БФБ

Коментар

теоретично е така, но за да направиш нещо в този живот са нужни топки които ти не притежаваш за съжаление...

от теб става един чудесен професор по теория на вероятностите и толкова
            Аз моите 10-20%, май-най голямата ми печалба от къси е 40% от къси си ги изкарвам там където нещата са уредени

А ти като имаш големи топки колко къси си пуснал през живота си

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
              Тва 12.5 не е ли 1.25 стари пари? Не правиха ли reverse stock split тези сладури?
              на 8 и нещо като средно и стигнаха до 5,30....сега се качват от година.........

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                А от теб .....един уплашен дребен инвеститор след поредното грешно вложение..... за Х пъти....
                Излезнаха твойте големи батковци и нищо не направиха ,само стабилизираха малко уплашените дребни....да не хвърлят топа до утре.....
                аз продължавам с покупките ................ не зная кой се е уплашил?

надявам се да не се налага да гоня някоя акция по баира

лятото ще бъде много жежко за мецаните

Коментар

за твое съжаление ти се отказа на 1,25 евро ...................... продаде всичко и заряза темата

Както винаги пак не си в час.....ама то е случка ако си в час.....
                  Аз си губя на ДАХ а той се качва от 5К до 12К.....абе голямо нещастие...... големи загуби....
                  Клоуна полки....преставям ви го.....

Коментар

• Тва 12.5 не е ли 1.25 стари пари? Не правиха ли reverse stock split тези сладури?

Коментар

теоритично е така, но за да направиш нещо в този живот са нужни топки които ти не притежаваш за съжаление...

А от теб .....един уплашен дребен инвеститор след поредното грешно вложение..... за Х пъти....
                      Излезнаха твойте големи батковци и нищо не направиха ,само стабилизираха малко уплашените дребни....да не хвърлят топа до утре.....

Коментар

В момента е на 12,50.....да знаиш....евро....
                        за твое съжаление ти се отказа на 1,25 евро ...................... продаде всичко и заряза темата

Коментар

Че що, късите са си прекрасен начин да се правят кинти от дългосрочни инвеститори. Като просто си ги дават назаем. Прекрасен начин е и за посредниците - ще вдигнат търговията. И за компаниите е добре - винаги ще има кой да им крепи цената при рязък спад - само заради затварянето на къси.

Ама пусти български мързел. Колко е лошо ако за да печелиш трябва да се протегнеш и да откъснеш плод от дървото, като можеш просто да си лежиш под дървото и да чакаш нещо да падне
                          теоретично е така, но за да направиш нещо в този живот са нужни топки които ти не притежаваш за съжаление...

Коментар

истина е .................... когато хората купуваха долари ти купуваше комерцбанк на 6 евро --- за справка темата "дакс"
                            В момента е на 12,50.....да знаиш....евро....

Коментар

мда .................. и един мармот не знам си какво...
                              Че що, късите са си прекрасен начин да се правят кинти от дългосрочни инвеститори. Като просто си ги дават назаем. Прекрасен начин е и за посредниците - ще вдигнат търговията. И за компаниите е добре - винаги ще има кой да им крепи цената при рязък спад - само заради затварянето на къси.

Ама пусти български мързел. Колко е лошо ако за да печелиш трябва да се протегнеш и да откъснеш плод от дървото, като можеш просто да си лежиш под дървото и да чакаш нещо да падне

Коментар

Ами за теб , бе Тъпчо ,за теб ставаше въпрос ама не вдяваш.....
                                ти купуваш тапети в момента на 8 септември......
                                Аз когато трябваше съм купил каквото трябваше и рубли и акции на сбербанк ....
                                истина е .................... когато хората купуваха долари ти купуваше комерцбанк на 6 евро --- за справка темата "дакс"

Коментар

Working...
                                X