МонбатЯ с много "секси" отчет...дано повлече и други позиции НАГОРЕ!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Борсите в Украйна, Русия и България са най-губещите през май
http://www.investor.bg/analizi/361/a...ez-mai-195873/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеКак разбра че подценявам технологиите?
Как съм станал милионер е много интересен и дълъг въпрос.
С натрупаните пари не седя на позиции .
Аз съм последния човек който може да познаваш и който мисли че винаги ще е едно и също.
Това последното не го разбрах...какаво значение има дали съм единствения който иска да пробие или един от милионите. Според мен аз вече съм пробил...само не знам какво имаш ти пред вид под пробил.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеКато ви гледам....оставам с усещането че 90 % от спекулантите на БФБ на общ брой 20, пишат в този форум. Що се занимавате с брокери ами не си спретнете всеки петък по едно купонче и да си разменяте акции.
))
http://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеКато ви гледам....оставам с усещането че 90 % от спекулантите на БФБ на общ брой 20, пишат в този форум. Що се занимавате с брокери ами не си спретнете всеки петък по едно купонче и да си разменяте акции.
))
Такива ''разбирачи'' като теб през годините имаше много във форума, но вече ги няма
а ние сме все още тук
Коментар
-
.....
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнениеМного подценяваш експоненциалния характер на технологиите. Станал си милионер с технологии, а сега с натрупаните пари ще седиш на позиции и ще си мислиш че вечно ще е едно и също. Не мислиш ли че не си единствения, който е искал да пробие?
Как съм станал милионер е много интересен и дълъг въпрос.
С натрупаните пари не седя на позиции .
Аз съм последния човек който може да познаваш и който мисли че винаги ще е едно и също.
Това последното не го разбрах...какаво значение има дали съм единствения който иска да пробие или един от милионите. Според мен аз вече съм пробил...само не знам какво имаш ти пред вид под пробил.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНе знам кой е занулил акаунта но ти вече месец виеш като обран евреин в всички теми на тим.....мечка не може да занули акаунт в мече време просто изчаква по добро време за покупки щото и спекулата умря на борсата....
...
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеТи не си мечка, а пишман бик
мисирката винаги се е опитвала да бъде спекулантка и всяко едно движение на акция в която е нагазила при нея води до гълтане на вода
когато няма движения мисирката вади по някой лев като слага ордери купува, слага ордери продава .............. когато и се оберат от двете страни ордерите тя си мисли, че е най-големия играч на бфб, но акцията тръгне ли в някаква посока положението за мисирката става отчайващо...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНе съм бик , въпреки че миналата седмица купувах акции в хика , бтн и гагарин....за разлика от всички лаячи... а по скоро реалист, борсата е в кома и само тези които се напъхаха тези дни в тапети.....вярват в софикс 600 ще стане лятото или есента...... Пак ще ги псуват роднините ми се струва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеДано си прав ,но поне досега никога лятото не е предизвиквало оптимизъм и бича устреме-
ност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеПотегля,потегля...Те това е,шамане...
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениекойто се движи с автомобил???.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениена теб ти е време да продаваш онова което купи преди 2 месеца
не е препоръка за останалите
Коментар
Коментар