IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ако и другата седмица е толкова скучно на борсата шъ съ ядосам много ....
    Life won't wait for you.

Коментар

• а машала , ами кажи го в прав тескт . софка -20% мойте +20%

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
        Монтьо аз понеже си няма работа , викам чакай пак да попрегледам това онова .
        В този ред на мисли стигнах до следното заключение - че ти Монтьо предполагаш че ако се сринат българските избушеняци и софка и тем подобни , твойте акции , акциите които си купил и стишкаш в джобчето , няма да падат а само ще растат . Ако бъркам , моля те поправи ме .
        Браво ,как се сети от първия път...какво мисля.....

Коментар

• Монтьо аз понеже си няма работа , викам чакай пак да попрегледам това онова .
          В този ред на мисли стигнах до следното заключение - че ти Монтьо предполагаш че ако се сринат българските избушеняци и софка и тем подобни , твойте акции , акциите които си купил и стишкаш в джобчето , няма да падат а само ще растат . Ако бъркам , моля те поправи ме .

Коментар

• цяла европа червена а тукашните мечоци се пънат пънат и нищо леле колко сте нелепи мичоци

Коментар

• Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнение
              Браво
              аз съм на баба ванга шуренайката

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                той си е поставен от едни хора дето са на Ташето съседи те си имат планове за него . отглеждан е , поен и обучаван от тях от далечната 1989 до сега . ти как си мислиш че се хвърля такъв труд в кошчето за боклук .
                Браво

Коментар

• той си е поставен от едни хора дето са на Ташето съседи те си имат планове за него . отглеждан е , поен и обучаван от тях от далечната 1989 до сега . ти как си мислиш че се хвърля такъв труд в кошчето за боклук .

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                    Монти, не ти давам акъл и не се заяждам, но наистина ми е интересно защо се занимаваш предимно с някакви ДПС-арски истории? КТБ, Петрол, БТН, Гаг и т.н. Има ли и един човек, който да е видях хубаво от тези хора и какво очакваш да се случи при тях? Примерно аз така и не разбрах защо нямаше търгово при БТН.

нещата стоят така .....
                    кога лапахте кифтететата не рИвахте........

http://www.investor.bg/novini-i-anal...rtabak-190903/

http://www.investor.bg/novini-i-anal...akciia-187254/

http://www.investor.bg/novini-i-anal...sechie-194040/

http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...cigari-188188/

В момента на БФБ ,свестен мажоритар ..няма...
                    В момента плюят мажо на енерго про......,
                    Пеевски ,чичо ОГИ , правителството заради Адсиц , Бедо ,домуза , ТИМ и т.н...
                    също ДФ и ПФ..... че не защищават интересите на вложителите си....в частния случай съгласие...
                    От всичките змии ,си избираш смок ..нещо което изкарва пари ....
                    И БТН и Гагарин и петрол , а и ги познавам добрпе а и цените са добри за резултатите.....даже много добри...

Защото за другите не съм сигурен....
                    Какво направи твойте в БТН....
                    Можеш ли да кажеш ,какви приказки имаше при ССВ на 50 ст или на синергон на 60 или на ХИМ на 70 или на Евроинс на 60 ст...или за домуза на левче ,две...
                    Същите който казваш сега за Пеевски...или за цеко минев и т.н....
                    Поздрави!

Коментар

• http://www.dnes.bg/balkani/2015/06/0...a-ponta.265841

A нашата мутра Тиквонййййй КОГА???

Коментар

• Рязко ускоряване на икономическия растеж в началото на 2015

Брутният вътрешен продукт на България се повиши през първото тримесечие на 2015 г. с 0,9% на тримесечна база след растеж с 0,4% през последните 3 месеца на 2014

Монтьо как ще коментираш . Икономиката на мутрите цъфти

А и между другото , по долу постнах една твоя прогноза от преди година някъде . Още ли държиш на нея или да я чекна в списъка , като неизпълнена прогноза .

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                          защо няма обяви на ОСА на Гагарин и Булгартабак холдинг...ето един хубав въпрос.....
                          Нали срока е до 30 май за покана за годишните събрания .....
                          ДВИ на БТН е не откриваема по телефона , а на колега е казала че до средата на месеца ще излезе...
                          Монти, не ти давам акъл и не се заяждам, но наистина ми е интересно защо се занимаваш предимно с някакви ДПС-арски истории? КТБ, Петрол, БТН, Гаг и т.н. Има ли и един човек, който да е видях хубаво от тези хора и какво очакваш да се случи при тях? Примерно аз така и не разбрах защо нямаше търгово при БТН.
                          Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• софикс ти как ги виждаш нещата до къде ще ходим нагоре . ако ще ходим де

Коментар

• биете ли ги?

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                                Хубава статия- поздравления, но липсва информация за предстоящите събрания и по колко дивидент се очаква
                                защо няма обяви на ОСА на Гагарин и Булгартабак холдинг...ето един хубав въпрос.....
                                Нали срока е до 30 май за покана за годишните събрания .....
                                ДВИ на БТН е не откриваема по телефона , а на колега е казала че до средата на месеца ще излезе...

Коментар

Working...
                                X