Това, което експертите от FATF са открили в България, е, че на никого не му пука. Те са говорили с регулаторите, с ДАНС, с Министерството на финансите и са разбрали, че никоя от тези институции, които отговарят за прилагането на закона, не са толкова ангажирани с този процес.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Новината, че България е включена в "сивия" списък за пране на пари на FATF, дойде в края на октомври 2023 г. и остана сравнително незабелязана в публичното пространство. FATF (Financial Action Task Force) е международна инициатива за противодействие на прането на пари и финансирането на тероризма...Last edited by Yori; 17.01.2024, 17:45.
- 3 Харесвания
-
Прави впечатление нарасналия риск апетит. Чакаме всеки момент и рекордния дивидент на Софарма, който ще се насочи към едни или други позиции. Парите дето се инвестират в Шелли в Германия в масовия случай водят до освобождаване на ресурс от наши инвеститори. Отделно и отчети идват следващите 2 седмици, които допълнително ще помогнат в избирането къде да се реинвестира. Определено интересен старт на новата година
- 12 Харесвания
Коментар
-
Всички актуални анкети и временни резултати
Доверие 1Q 2024 и текущ резултат
Портфейл на Форума 2023 и текущ резултат
Пазарен ветропоказател 4Q 2023 и текущ неокончателен резултат
Очаквания за основните български акции 4Q 2023 и текущ резултат
Попълвайте до съботаLast edited by BigBear; 04.01.2024, 13:58.Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеЗдравейте и весели празници! Откакто ъпдейтнаха форума, е много по-трудно да се пише тук. Обаче не може да не отбележа, че тази година оборота на БФБ, даже без последните дни за декември, е 1160 млн. лв. Това е рекорден оборот, от 2013 г. Какъв сигнал е това?
Коментар
-
Здравейте и весели празници! Откакто ъпдейтнаха форума, е много по-трудно да се пише тук. Обаче не може да не отбележа, че тази година оборота на БФБ, даже без последните дни за декември, е 1160 млн. лв. Това е рекорден оборот, от 2013 г. Какъв сигнал е това?Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеЛюбимата ми елха
[ATTACH=CONFIG]n4140163[/ATTACH]Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
Дали няма да падне от "въжето" ?
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Please note that 25, 26, 27 December 2023 (Monday, Tuesday, Wednesday) 2023 and 1 January 2024 (Monday) are official holidays in Bulgaria. There will be no trading on BSE.
The settlement of the trades concluded on 21 December, Thursday will be on 28 December, Thursday.
The settlement of the trades concluded on 22 December, Friday will be on 29 December, Friday.
The settlement of the trades concluded on 28 December, Thursday will be on 2 January, Tuesday.
The settlement of the trades concluded on 29 December, Friday will be on 3 January, Wednesday.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Плажът Разгледай мнениеБорсата, как ще работи по празниците?
И за Уолстрийт, ако знае някой?Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Плажът Разгледай мнениеБорсата, как ще работи по празниците?
И за Уолстрийт, ако знае някой?
The settlement of the trades concluded on 21 December, Thursday will be on 28 December, Thursday.
The settlement of the trades concluded on 22 December, Friday will be on 29 December, Friday.
The settlement of the trades concluded on 28 December, Thursday will be on 2 January, Tuesday.
The settlement of the trades concluded on 29 December, Friday will be on 3 January, Wednesday.
- 1 like
Коментар
Коментар