Първоначално изпратено от danetha
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
-
Първоначално изпратено от m_nedev Разгледай мнениеОбясни ми, моля те, как ще стане това? Дори и да има някакво временно отклонение в цената на съответната акция, останалите четиринадесет емисии в индекса може да нарстват в конкретния момент.
Да,може да е временно,но на флегматична борса като БФБ може да е и половин,а и цял ден
Точно преди да затвори борсата също мога да манипулирам пазара само с 5 евро и да сваля индекса -1 до -2 %
Болднатото е за тези като Ретро69, които не разбират какъв е проблемаLast edited by danetha; 07.01.2025, 14:49.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Намираш за нормално само с 5 евро да бъде свален европейски индекс с 1 до 2% ???
Къде ви намират такива?
Коментар
-
Доверие в мажоритарните собственици или управителите на българските публични компании 2025
Попълва се до сряда вечерта. БлагодаряМненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнениеЕ, и....?
Къде ви намират такива?
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнениеС десетина (10) лв през EUBG мога да сваля основния индекс на държавата с цели 1-2%
Това ако не е смешна борса,нз кое е
- 14 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеМного благодаря за анкетите - включих се. Прави впечатление, че средностатистичеки сме 50-годишни чичаци с по над 15 години на БФБ, предпочитащи дивидентски акцииСега ще драсна и моите топ 10 за догодина
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнениеАз очаквам Софикс на 1200+ след сделката за ПИБ..... Весело посрещане на НГ
- 1 like
Коментар
-
Много благодаря за анкетите - включих се. Прави впечатление, че средностатистичеки сме 50-годишни чичаци с по над 15 години на БФБ, предпочитащи дивидентски акцииСега ще драсна и моите топ 10 за догодина
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеСтартирам годишните анкети в темата Топ 10 български компании за 2025 на форума
Но те и анкетите ти такива фалшиви,само положителни отзиви може да се дават.Но разбира се,акциите никога не падат и не могат да паднат,така че вероятно си правLast edited by danetha; 30.12.2024, 08:53.
Коментар
-
Стартирам годишните анкети в темата Топ 10 български компании за 2025 на форума
Пазарен ветропоказател 4Q 2024
Очаквания за основните български акции 4Q 2024
Временни резултати от анкетите
Очаквания за основните български акции 4Q 2024
Пазарен ветропоказател 4Q 2024
Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ярък Разгледай мнениеСетиха се...
Преди повече от 6 месеца водихме такава дискусия във форума.
Ще видим какви са детайлите - лихвен процент, дали ще минават през банките, които да си удържат комисионни по всяка сделка, дългосрочност на емисиите и т.н. Според мен трябва да има 6,12,36 месечни ДЦК за ФЛ. Дългосрочните са за пенсионни, застрахователни дружества и банките.
Според мен трябва да има възможност за купуване на каса до 10К лв и с превод от сметка. Тук вече трябва да се измисли технология как от сметката си да преведеш примерно 100к към ЦБ с основание - покупка на ДЦК по емисия Х. На екрана на тази емисия ще трябва да се маркира съответния превод и да си получиш сертификат( документ) от ЦБ. (Или нещо подобно...)
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар