Първоначално изпратено от Спекулант79
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеПарите от дивидента на Софарма започнаха да се наместват... а са доста милиони :P
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
Не само. Започнаха и спекулацийките. Петрол, Гагарин, Уин...това е един от най-сигурните признаци за бичи пазар и това е само началотоLast edited by unsworth; 18.01.2024, 18:18.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение
Точно ) Усещате ли как всичко убаво се изкупва полека
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение
раничко е още нека се доуядем
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Даа, скоро ще отворим и темата Каква кола подхожда на един успял инвеститорУмереният риск винаги печели ! ))))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеГледам един филм, който съм гледал преди 20 години
- 10 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеГледам един филм, който съм гледал преди 20 години
Коментар
-
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеПрави впечатление нарасналия риск апетит. Чакаме всеки момент и рекордния дивидент на Софарма, който ще се насочи към едни или други позиции. Парите дето се инвестират в Шелли в Германия в масовия случай водят до освобождаване на ресурс от наши инвеститори. Отделно и отчети идват следващите 2 седмици, които допълнително ще помогнат в избирането къде да се реинвестира. Определено интересен старт на новата годинаУмереният риск винаги печели ! ))))))
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеТова, което експертите от FATF са открили в България, е, че на никого не му пука. Те са говорили с регулаторите, с ДАНС, с Министерството на финансите и са разбрали, че никоя от тези институции, които отговарят за прилагането на закона, не са толкова ангажирани с този процес.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар