Първоначално изпратено от Zdravko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Не мисля! На мен ми харесва как върви пазара ни. Грешка е да търсиш 100% корелация. Имаше и дни когато навън е червено, а тук сме на +
Като цяло мисля че БФБ ще се представи по-добре спрямо американските борси тази година.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Не мисля! На мен ми харесва как върви пазара ни. Грешка е да търсиш 100% корелация. Имаше и дни когато навън е червено, а тук сме на +
Като цяло мисля че БФБ ще се представи по-добре спрямо американските борси тази година.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от superexpert Разгледай мнение
- 2 Харесвания
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеВИКТОР ПАПАЗОВ
Мамини сладки!! Щели да правят стратегия!
Няма нужда да правите стратегия пилета шарени. Първо се погледнете в огледалото и си задайте следните въпроси:
1. Защо борсата е държавна? След две национализиации, какво сте очаквали?
2. Защо Централен депозитар е държавен и след 14 години още не свързан с Клиър стрийм?
3. Защо КФН има пиратско разрешително да граби участниците на пазара и да харчи парите, които дере от тях, както намери за добре?
След като си отворите на тези три простички въпроса, ще разберете защо няма пазар. Ама стиска ли ви?
Сигурен съм, че не.
capital.bg
Проблемът е, че няма доверие, а не че няма стратегия
МФ ще прави анализ защо не се развива фондовата борс
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеАйде юруш на евтини акции
- 1 like
Коментар
-
ВИКТОР ПАПАЗОВ
Мамини сладки!! Щели да правят стратегия!
Няма нужда да правите стратегия пилета шарени. Първо се погледнете в огледалото и си задайте следните въпроси:
1. Защо борсата е държавна? След две национализиации, какво сте очаквали?
2. Защо Централен депозитар е държавен и след 14 години още не свързан с Клиър стрийм?
3. Защо КФН има пиратско разрешително да граби участниците на пазара и да харчи парите, които дере от тях, както намери за добре?
След като си отворите на тези три простички въпроса, ще разберете защо няма пазар. Ама стиска ли ви?
Сигурен съм, че не.
capital.bg
Проблемът е, че няма доверие, а не че няма стратегия
МФ ще прави анализ защо не се развива фондовата борс
- 6 Харесвания
Коментар
-
Швейцарски федерален прокурор твърди, че българската наркомафия е депозирала около 55 милиона франка в Credit Suisse.
bgnes.bg
Съдят Credit Suisse за пране на пари от българската наркомафия, водена от бивш борец
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеМисля, че корекцията приключи и от утре пак по правия път. Очаквам още следващата седмица Софикс да е пак 650 и скоро да атакуваме кота 700. Хубава неделя и успешна нова седмица
Коментар
Коментар