IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Батя, знаеш, че корелацията е само при спадове ! Навън като падат тук се на*ираме за съжаление !
    Замислял ли си се защо е така и дали има връзка с някои мажоритари, други надути до пръсване балони и особено едни търговийки с вътрешно инфо
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Не мисля! На мен ми харесва как върви пазара ни. Грешка е да търсиш 100% корелация. Имаше и дни когато навън е червено, а тук сме на +
      Като цяло мисля че БФБ ще се представи по-добре спрямо американските борси тази година.
      Батя, знаеш, че корелацията е само при спадове ! Навън като падат тук се на*ираме за съжаление !

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Не мисля! На мен ми харесва как върви пазара ни. Грешка е да търсиш 100% корелация. Имаше и дни когато навън е червено, а тук сме на +
        Като цяло мисля че БФБ ще се представи по-добре спрямо американските борси тази година.
        Мислиш, че ще паднем с по-малко проценти ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от superexpert Разгледай мнение
          ow Jones 35,131.86 +406.39 +1.17% 23 7
          S&P 500 4,515.55 +83.70 +1.89% 424 79
          DAX 15,667.70 +196.50 +1.27%
          ТУК НЕЩО ИЗДИШАМЕ .

Коментар

• Първоначално изпратено от superexpert Разгледай мнение
            ow Jones 35,131.86 +406.39 +1.17% 23 7
            ТУК НЕЩО ИЗДИШАМЕ .
            Ще се обърне

Коментар

• ow Jones 35,131.86 +406.39 +1.17% 23 7
              ТУК НЕЩО ИЗДИШАМЕ .

Коментар

• DAX 15,645.79 +174.59 +1.13%

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  ВИКТОР ПАПАЗОВ

Мамини сладки!! Щели да правят стратегия!
                  Няма нужда да правите стратегия пилета шарени. Първо се погледнете в огледалото и си задайте следните въпроси:
                  1. Защо борсата е държавна? След две национализиации, какво сте очаквали?
                  2. Защо Централен депозитар е държавен и след 14 години още не свързан с Клиър стрийм?
                  3. Защо КФН има пиратско разрешително да граби участниците на пазара и да харчи парите, които дере от тях, както намери за добре?

След като си отворите на тези три простички въпроса, ще разберете защо няма пазар. Ама стиска ли ви?
                  Сигурен съм, че не.

capital.bg
                  Проблемът е, че няма доверие, а не че няма стратегия
                  МФ ще прави анализ защо не се развива фондовата борс
                  Имам лични впечатления, че Виктор Папазов е интелигентен човек.

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
                    Айде юруш на евтини акции
                    На балонерски цени целия индекс

Коментар

• Айде юруш на евтини акции

Коментар

• Като съберат липсващите пари от КТБ и ги върнат на ограбените нещастници, тогава ще има доверие и оптимизъм!

Коментар

• ВИКТОР ПАПАЗОВ

Мамини сладки!! Щели да правят стратегия!
                          Няма нужда да правите стратегия пилета шарени. Първо се погледнете в огледалото и си задайте следните въпроси:
                          1. Защо борсата е държавна? След две национализиации, какво сте очаквали?
                          2. Защо Централен депозитар е държавен и след 14 години още не свързан с Клиър стрийм?
                          3. Защо КФН има пиратско разрешително да граби участниците на пазара и да харчи парите, които дере от тях, както намери за добре?

След като си отворите на тези три простички въпроса, ще разберете защо няма пазар. Ама стиска ли ви?
                          Сигурен съм, че не.

capital.bg
                          Проблемът е, че няма доверие, а не че няма стратегия
                          МФ ще прави анализ защо не се развива фондовата борс

Коментар

• Швейцарски федерален прокурор твърди, че българската наркомафия е депозирала около 55 милиона франка в Credit Suisse.

bgnes.bg
                            Съдят Credit Suisse за пране на пари от българската наркомафия, водена от бивш борец

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
                              Мисля, че корекцията приключи и от утре пак по правия път. Очаквам още следващата седмица Софикс да е пак 650 и скоро да атакуваме кота 700. Хубава неделя и успешна нова седмица
                              И аз така мисля!

Коментар

• Който видял.... видял, който не е..... Любо Пенев го е казал много ясно и точно

Коментар

Working...
                                X