Първоначално изпратено от Forex Master
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНай-вече за вътрещарите..... За останалите.... супата!
Успех ти желая, Forex Master, в това което си добър и се справяш!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеТака че е имало възможности различни, възможности за всичкиСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Евала
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеГледам статията на Инвестор "SOFIX изкопа ново 26 месечно дъно " и реших да чекна в сайта им какво са правили отделни компании за период от 2 години назад. Интересни компании с интересни % видях. Това са 40те от широкия индекс:
1) +217% Свилоза
2) +150% Арома
3) +136% Агрия
4) +118% Хес
5) +118% М+С
6) +92% Спиди
7) +89% Софарма трейдинг
8) +74% СФИ
...
11) +61% Трейс
12) +25% Стара планина
...
25) -7% ПИБ
26) -9% Химимпорт
...
29) -17% Зърнени храни
30) -17% Чез
31) -18% Еврохолд
32) -18% Бреф
33) -22% Софарма
...
35) -28% Синергон
36) -28% Гагарин
37) -45% БТХ
38) -75% Енергони
39) -91% Петрол
40) -94% Енемона
Така че е имало възможности различни, възможности за всички
http://www.investor.bg/companies/rat...0/0/0/0/1/0/1/destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Гледам статията на Инвестор "SOFIX изкопа ново 26 месечно дъно " и реших да чекна в сайта им какво са правили отделни компании за период от 2 години назад. Интересни компании с интересни % видях. Това са 40те от широкия индекс:
1) +217% Свилоза
2) +150% Арома
3) +136% Агрия
4) +118% Хес
5) +118% М+С
6) +92% Спиди
7) +89% Софарма трейдинг
8) +74% СФИ
...
11) +61% Трейс
12) +25% Стара планина
...
25) -7% ПИБ
26) -9% Химимпорт
...
29) -17% Зърнени храни
30) -17% Чез
31) -18% Еврохолд
32) -18% Бреф
33) -22% Софарма
...
35) -28% Синергон
36) -28% Гагарин
37) -45% БТХ
38) -75% Енергони
39) -91% Петрол
40) -94% Енемона
Така че е имало възможности различни, възможности за всички
http://www.investor.bg/companies/rat...0/0/0/0/1/0/1/
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеКакво правят индивидуалните играчи при оборот около 200 хил, не е толкова от значение, дори не е шум.
Пенсионните са интересни, защо не правят нищо при условие, че нямат избор (очевидно не стават за навъ, вече няма доходност от депозити, вече се конкурират с НОИ) и трябва да инвестират на БФБ.Last edited by precakanoto; 23.09.2015, 19:05.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеПоздрави на оптимистите, но ми се струва, че някои от тях май си продават картоните и то на доволна загуба. Не знам, но да се самоизбушваш от страх, без причина фундамент, не ми изглежда да е много хитро. Няма да се учудя ако батката се самонавие да се самоизбуши на флагмана За инсчето, холдчето и елтосчето не ми се мисли, къде може да ги закара.
Пенсионните са интересни, защо не правят нищо при условие, че нямат избор (очевидно не стават за навъ, вече няма доходност от депозити, вече се конкурират с НОИ) и трябва да инвестират на БФБ.Bulls on BSE
Коментар
-
Поздрави на оптимистите, но ми се струва, че някои от тях май си продават картоните и то на доволна загуба. Не знам, но да се самоизбушваш от страх, без причина фундамент, не ми изглежда да е много хитро. Няма да се учудя ако батката се самонавие да се самоизбуши на флагмана За инсчето, холдчето и елтосчето не ми се мисли, къде може да ги закара.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеТролчо, не ми се занимава да те храня, ма макар и да ми е 1/3 със сигурност на бфб имам повече от тебеBulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеБразилският реал вчера опипа ново дъно, след като Standard & Poor's понижи кредитния рейтинг на страната до „боклук“. Валутата вече струва 2 американски цента. За мащаба на падението му може да се съди от това, че през 2012 реалът струваше 4 долара.
Има и по зле от нас
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеРиват тези дето са се инвестирали в чужбина, Пенсионните щото си губят хляба, както и хейтърите като Пипбел (комбинация от инвестиран в чужбина и БФБ хейтър), когато някой им казва истината
Коментар
Коментар