Първоначално изпратено от Mito Karamitov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнениеПрилепов, аз имам глава на раменете и на нея вярвам не съм овца от стадото за да слушам овчаря какво ми говори
Какъв ЕЦ какви 5 леФФа има един пиян финландец набит там и ако мислиш че той отдавна не е в играта
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнениеПрилепов, аз имам глава на раменете и на нея вярвам не съм овца от стадото за да слушам овчаря какво ми говори
Какъв ЕЦ какви 5 леФФа има един пиян финландец набит там и ако мислиш че той отдавна не е в играта
Коментар
-
Първоначално изпратено от mailoff Разгледай мнениеМито, значи викаш ЕС не са институция за теб. Я ти кажи на кой вярваш тогава?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнениеБлажени са верващите
Мито, значи викаш ЕС не са институция за теб. Я ти кажи на кой вярваш тогава?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениекво толкова ви е шубе от ПИБ не са ли под мониторинг от ЕС не могат да гъкнат, не могат да мръднат ... там изненади не очаквам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеПозагубих малко пари в акцията на ПИБ, а дано ти да спасиш твоите..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеТе да дадат началния тласък, пък може колелото да се завърти и за след края на тримесечието.. не е като да няма фактори за товаThe strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеКато за края на тримесечието, ще видим ли някакво раздвижване от фондовете?
Пералнята БФБ не работи понастоящем! Юнаците чакат изборите, а и са се снишили предвид предстоящите проверки на ПФ и застрахователи... а да не забравяле и банковите проверки...
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеКато за края на тримесечието, ще видим ли някакво раздвижване от фондовете?
Коментар
Коментар