Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеСтрува ми се че е едно добро начало
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение30% назад от април 2014 година и достигане на тригодишно дъно как ти се струва?Last edited by tony1975; 29.09.2015, 10:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеНавън е касапница. Кога ли ще ни повлече
Ей Импе голям си карък- инврстира навън и гледай кво стана .... Могъщо наакване
Коментар
-
Така, така, сетиха се
УниКредит очаква ускоряване на растежа на България до 2,3% през 2015 г.
Напредъкът в усвояването на средства от ЕС, резкият спад на цените на петрола и възстановяването на пазара на труда са сред причините за ревизията на оценката
„От фундаментална гледна точка икономиката изглежда добре позиционирана, за да продължи процесът на възстановяване, задвижван от износа, който в хода на тази година получи допълнителна подкрепа от устойчивия спад на цените на петрола, по-слабото евро и продължаващото възстановяване на пазара на труда“, обяснява главният икономист на УниКредит Булбанк Кристофор Павлов.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеНавън е кадапница. Кога ли ще ни повлече
Ей Импе голям си карък- инврстира навън и гледай кво стана .... Могъщо наакване
Сега бягащите от там да си спасяват паричките на БФБ
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениесъс гъз.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнениеС кеш или с 'артии ще ги биеш ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеще ги изкривя от бой
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениеНе знам какво имаш на раменете, но явно нямаш никаква представа какви проверки се правят, така че спри с тенденциозните глупости.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнениеПрилепов, аз имам глава на раменете и на нея вярвам не съм овца от стадото за да слушам овчаря какво ми говори
Какъв ЕЦ какви 5 леФФа има един пиян финландец набит там и ако мислиш че той отдавна не е в играта
а и за баланс е главата - нали равновесие трябва да пази...
Нве притежавам акции на ПИБ! Но ме дразни наглото тролене!
Коментар
Коментар