Първоначално изпратено от brokerandtrader111
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
1. Подкрепям СОФИКС, че е време да ги биеме......
2. За депозитите и за борсата...... Нормално е тези които стоим на борсата да сме позагубили нещо за последната година и нещо..... Аз лично продадох на време и си поизхарчих част от обема..... А от това което ми остана съм на около 10%-15% минус, което по същество приемам като успех, независимо, че е доста по-ниско от всеки позитивен депозит.....Познавамм хора, чиитО минус е Между 30-40%....
Поздрави и успех на всички...!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от gunnar Разгледай мнениеПък и не се знае колко ще донесе доларовият депозит в следващите 2-3 години.
Пък и не е задължително да е на депозит, може и $ кеш на чужда платформа.
Също така "средното за БФБ" е много относително.
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениене е коректно да се равнява депозита с БФБ. Различни класове активи, различни рискове, различни доходности.
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениене е коректно да се равнява депозита с БФБ. Различни класове активи, различни рискове, различни доходности.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеДа, ама всеки елементарен лв депозитар вече 2 години поред е по добре от средното за бфб.
Да не говорим за "глупаците" с $ депозит - мнооого по добре
Тъй че ...малко по кротко с ирониите
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеНека губят, какво толкова е станало???
От ситуацията ще загубят и хората с по-високи заплати, които не знаят как да изкарват пари и тъпчат в банка !!!
Да не говорим за "глупаците" с $ депозит - мнооого по добре
Тъй че ...малко по кротко с ирониите
Коментар
-
Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнениеЩо ние на борсата не губим ли ? Е с изключение на някои форумци .
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Коментар
Коментар