IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Маркета би отразил в момента следните акции на следните цени...
    Бреф на 40 ст , софарма на две лефчета , две лефчета и 10 , ССВ на 80 ст ....МиС около 4 ...
    Това че има подкрепа на тези моментни цени не значи че няма да ги видим при спад в близките месеци....
    А относно петрол той играе в близките минали месеци в интервал на 50-70% плюс....
    Не е препоръка....
    Възможно е за бреф и да познаеш...времето ще каже.
    За фармата си оптимист, но пък може и да си прав, известно е че чичо го играе мм и си подпира картоните.

Ти наистина ли си на обществена служба....мани, мани...

Коментар

• Първоначално изпратено от api Разгледай мнение
      Голямо осредняване е паднало
      За 2015 ли става дума за Гагарин, че нямам спомен да е падал под 30 лв.
      Годината не е свършила има време,пък и доста тарикати има там.

Коментар

При този човек цифрите не са толкова от значение, не си губи времето.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов! Разгледай мнение
          Ае стига с тоя Гагарин в темата за оптимизма.. А си кажи на Петрол средната и сделките, ама в специализираната тема.. От 5 лева до 50 стотинки трябва да си голям майстор, да стискаш.

Коментар

Изпускаш един момент че Гагарин от 28 лв се възстанови до 52 лв в рамките на месец.... който е купувал на 30 е купувал злато когато е продавал над 50....
            Или не е било така...
            З
            Ае стига с тоя Гагарин в темата за оптимизма.. Я си кажи на Петрол средната и сделките, ама в специализираната тема, че не сме се смяли отдавна.. От 5 лева до 50 стотинки трябва да си голям майстор, да стискаш.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
              Монти, когато човек е стискал нещо по целият път надолу не може да се хвали, че е гуро и е познал възстановяването. Могат да се хвалят само накупилите преди да започне растежа. Тези, които стискаха здраво акциите на табаците по пътя им надолу все още са доста зле от към доходност. Имам малко табаци, купени когато трябва, но не оревавам борсата колко съм велик. Успешна търговия.
              Изпускаш един момент че Гагарин от 28 лв се възстанови до 52 лв в рамките на месец.... който е купувал на 30 е купувал злато когато е продавал над 50....
              Или не е било така...
              З

Коментар

Що излезнаха от кръга на възможни ракети вече гагарин и БТН .....
                Монти, когато човек е стискал нещо по целият път надолу не може да се хвали, че е гуро и е познал възстановяването. Могат да се хвалят само накупилите преди да започне растежа. Тези, които стискаха здраво акциите на табаците по пътя им надолу все още са доста зле от към доходност. Имам малко табаци, купени когато трябва, но не оревавам борсата колко съм велик. Успешна търговия.

Коментар

Поправих се за Сфарм, както беше написал, а прогнозата за ПЕТ е твоя, рядко влизам и чета форума, но това съм го запомнил
                  Зависи кога си го чел аз съм давал и прогнози 4,50 и това стана.... и прогнози 50 стинки и това стана.... сега давам прогноза холт..... халт ,

Коментар

Сега не ме признаваш ..и какво ще си разплета чорапите от мъка.....

Е лефче на Фармата и 3 на Петрол е твоя прогноза.....що бе бъркаш в нея....

Те всички пърдят в едно гърне щом другите падают то и Булгар-ахмак ще се
                    кютне на 35,а Петроло дирекно на 30ст.

Коментар

Браво Ари коригира се.....а хайрсъза пет минути три думи пост.....ама за него е простено ,докато вдене кой са акции кой са продукти а кой метали.....Друго си е да знаеш че има хим прив. и и хим обикновени ...след 30 часов спор....
                      Крадецо от данъци, не се намесвай в чужди разговори и няма да има спорове за прив и об. Като се говори за об, не коментирай прив.

Коментар

• Браво Ари коригира се.....а хайрсъза пет минути три думи пост.....ама за него е простено ,докато вдене кой са акции кой са продукти а кой метали.....Друго си е да знаеш че има хим прив. и и хим обикновени ...след 30 часов спор....

Коментар

Кой е този ашков....
                          За протокола предишния пост го държа пет минути за да се чудиш каква глупост да напишеш.... и измисли за държавните чиновници....
                          Ха,ха,хах много смешно и оригинално...
                          Е какво като съм го държал поста пет минути, някои хора имаме и работа, освен кибиченето във форуми..
                          Като държавен чиновник би трябвало повече скромност да демонстрираш. Уважение също, а не най-нагло, демонстративно и неприкрито, да показваш, че не ти пука, че не си заработваш заплатата, плащана от всички нас тук.

Демонстративно парадирайки с времето, отредено ти за работа, но пропиляно във форума, показваш неуважение към данъкоплатеца, неуважение към всички нас тук.

Колко долен и дебелокож трябва да е един човек, който неприкрито заявява в очите на околните - вие ми плащате, за да ви крада.

Коментар

Поправих се за Сфарм, както беше написал, а прогнозата за ПЕТ е твоя, рядко влизам и чета форума, но това съм го запомнил

Коментар

Монти, пийни една бира и се успокой.
                              Ако видя в близките месеци Сфарм на леФче, ЦЦБ на 80 ст. и ПЕТ на 3 лв., което е по-скоро в кръга на фантастиката, ще те призная, че разбираш от БФБ.
                              Петрол след като падна от 3 лв. на 50 ст., вече няма особено значение дали е на +/- 50%
                              Желая на тебе и малкото останали инвеститори успешен ден и търговия!

Коментар

Маркета би отразил в момента следните акции на следните цени...
                                Бреф на 40 ст , софарма на две лефчета , две лефчета и 10 , ССВ на 80 ст ....МиС около 4 ...
                                Това че има подкрепа на тези моментни цени не значи че няма да ги видим при спад в близките месеци....
                                А относно петрол той играе в близките минали месеци в интервал на 50-70% плюс....
                                Не е препоръка....
                                Монти, пийни една бира и се успокой.
                                Ако видя в близките месеци Сфарм на 2 леФчета, ЦЦБ на 80 ст. и ПЕТ на 3 лв., което е по-скоро в кръга на фантастиката, ще те призная, че разбираш от БФБ.
                                Петрол след като падна от 3 лв. на 50 ст., вече няма особено значение дали е на +/- 50%
                                Желая на тебе и малкото останали инвеститори успешен ден и търговия!

Коментар

Working...
                                X