If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не, напротив. Много ми е гот!
Дори имам акции, които няма как да купиш
А след месец-два-три-четири ...може се окажеш сред продавците. Разпъвам и се кефя на мечото хорце!
Хубаво се психираш, ама за съжаление със сигурност нямаш акции, че да ти ги приберем.. да си по-спокойна
Не, напротив. Много ми е гот!
Дори имам акции, които няма как да купиш
А след месец-два-три-четири ...може се окажеш сред продавците.
Разпъвам и се кефя на мечото хорце!
пп. Спокойно, не се панирай, сега е време да тропнем мечото хорце !
Брррр, ще поканефеят утре кълките на цялото бефебееее
Особено се отнася за балонизаторите в софарма, който чаааак сега се сетиха да набалончват,
точно когато дъртия Дау след 13 години най-после успя да изкачи върха и реши да се пусне със ските ...
Хубаво се психираш, ама за съжаление със сигурност нямаш акции, че да ти ги приберем.. да си по-спокойна
Шаранович,с тоя дълъг Балонерко,да не ти покафенеят кълките
Брррр, ще поканефеят утре кълките на цялото бефебееее
Особено се отнася за балонизаторите в софарма, който чаааак сега се сетиха да набалончват,
точно когато дъртия Дау след 13 години най-после успя да изкачи върха и реши да се пусне със ските ...
Е как, нали от година и половина се пише, как и ние си имаме ФАААНГ, тех локомотиви в Софикс, и т.н. и ги надухме бетер МЕТА (ФБ), как ще спадат, не ми е ясно, то трябва да е -80% за един ден?!?
Имаме си и кво...
При нас други паднаха с 80% и вече 10 години не могат да възстановят. И понеже Алтерко ти е все в устата, ако продължава с резултатите ще си догони високата/според теб/цена. Не забравяй, че цената отразява бъдещи очаквания и развитие.
Е как, нали от година и половина се пише, как и ние си имаме ФАААНГ, тех локомотиви в Софикс, и т.н. и ги надухме бетер МЕТА (ФБ), как ще спадат, не ми е ясно, то трябва да е -80% за един ден?!?
Коментар