Първоначално изпратено от mpy_yordanov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеЯнуарския ефект - меците идат.
Ма така е то - кат ги биете нонстоп и не им давате да спят зимен сън ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеЯнуарския ефект - меците идат.
Ма така е то - кат ги биете нонстоп и не им давате да спят зимен сън ...даже хъркат
при -10 градуса какъв да го белят навън
Коментар
-
Големият въпрос сега е дали и 2016 г. ще е годината на Синтетика?
Синтетика, Адванс Терафонд и Кепитъл Мениджмънт - най-важни за БФБ през 2015
http://www.investor.bg/novini-i-anal...z-2015-208785/
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениедоживях Стандарт да ме съветва: 2016: Инвестирайте в акции и имоти“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениедоживях Стандарт да ме съветва: 2016: Инвестирайте в акции и имоти“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеАз съм оптимист - към края на март може и да видим някакво покачване на индексите. А за първите три месеца - каквото е било до сега, а именно бавен и системен спад."В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеТук стана концерт по желание.Дяда Монти продал тук таме ,посъбрал малко кешец
на 28 12.и сега гледа да влезе при Тимурите ама ако може 3-5% отдоле за да не
се мине.Тук взе да ни баламосва и пак да бърка играта.
според мен ще има UP UP и то явно не само според мен
Не е Препоръка!!!Last edited by absd; 04.01.2016, 00:37."В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
ivandavidov
Аз съм оптимист - към края на март може и да видим някакво покачване на индексите. А за първите три месеца - каквото е било до сега, а именно бавен и системен спад.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеТова е повърхностно твърдение неподкрепено от факти. Чувам го от няколко години и все не се случва. Аз мога да кажа следното: нито една криза не е била предсказана успешно, една година по-рано, от големите институции. Няма никакъв точен алгоритъм за времето между две кризи. Това, което казваш звучи като заклинание. Криза може да дойде по всяко време без значение кога е била предходната. Важното е да знаеш какво да следиш за да не останеш изненадан. Добре е да знаеш какво може да предизвика конкретната криза, след какъв лаг от време въпросният фактор ще я предизвика за да можеш да излезеш навреме. В противен случай отказвайки да поемеш премерен риск може да пропуснеш цялото възходящо движение.
Тези дни бях на планина и си говорихме с обикновени хорица незанимаващи се с финанси. Опитах се да им обясня, че работата ми е да нося риск. Той трябва да бъде премерен и да си заслужава. За тяхно съжаление те непрекъснато носят риск, но не го съзнават. Та за мен опасен е само носъзнатият и непремерен риск. Естествено човек винаги е уязвим от черен лебед. За съжаление не само на финансовите пазари. Днес на 50 метра пред мен занесе една кола и се блъсна в друга движеща се в насрещното. Един човек с комоцио, малко кръв по главите на двама човека и размазани коли. Може да се случи по всяко време.
Та идеята ми беше, че трябва да се оценява правилно риска и доходността, а в твоето твърдение нямаше такива оценки а само неверни заклинания за точна цикличност от 10 години. Освен това следващата криза няма да ми е първата. Оцелях през 2008 и научих доста неща. Но винаги има какво още да научиш и какво да се обърка. Не го забравям. За сега.
много точно и добре обосновано мнение което прочетох с интерес.Желая ти да имаш възможността да приложиш написаното и успешна година в трейдинга"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
Коментар