Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеГреъме, не се увличай, навика може да подведе, и аз разпускам в момента, но се опитвам да задържа някакъв трезвен разум
{ne e \препоръка}Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеГреъме, не се увличай, навика може да подведе, и аз разпускам в момента, но се опитвам да задържа някакъв трезвен разум
{ne e \препоръка}
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
нее знам....
Сериозно ,но да имаш финансови акции днес дългосрочно си е опит за сепуку.....Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЗакъсняваш .......... съм вече на градус.......
{ne e \препоръка}Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
нее знам....
Сериозно ,но да имаш финансови акции днес дългосрочно си е опит за сепуку.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЗа съжаление засега предимно на оцеляване .... по отделни позиции ще се и пИчели ... аз лично се надявам да съм се позиционирал правилно
нее знам....
Сериозно ,но да имаш финансови акции днес дългосрочно си е опит за сепуку.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМи ние и сега си печелим.
При вас как е?
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеИ какво ти казва вътрешният глас за текущото положение.....само на оцеляване ли ще я караме или ще почваме да печелим вече?
При вас как е?
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеИ какво ти казва вътрешният глас за текущото положение.....само на оцеляване ли ще я караме или ще почваме да печелим вече?Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеАй сега наздраве за оптимизма.... съм вече на градус.......
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеПичуви, шъ ви кажа аз какво съм разбрал за БФБ-то/в частност/ .... трябва да си попрочел /по възможност повечко/, да си посбъркал /по възможност не много/ и да слушаш само себе си .... те така те..... оцелЕх .... засега.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеПичуви, шъ ви кажа аз какво съм разбрал за БФБ-то/в частност/ .... трябва да си попрочел /по възможност повечко/, да си посбъркал /по възможност не много/ и да слушаш само себе си .... те така те..... оцелЕх .... засега.....
Коментар
Коментар