If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Според мен се ослушват дали няма да има предсрочни избори?
Да се надяваме, че докато се услушват и не генерират подобаваща доходност, да не се случи брожение сред хората поверили си парите и не започнат да им искат отнемане тапиите за управление или да изберат прехвърлянето в ноЙ
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
+
дори и на бфб действаха закъснително и дори неадекватно на случилото се във времето, но не си направиха правилния извод, не си отчетоха собствените грешки, а се набутаха на макса из чужи пазари, за да може сега хубаво там да им набие мечката канчето, да им направи нови гънки, за да мислят по-адекватно
Според мен се ослушват дали няма да има предсрочни избори?
Имайте предвид, че един ден като се включат Пенсионните на БФБ оборотите и цените няма да са такива каквито познаваме от последните години
+
дори и на бфб действаха закъснително и дори неадекватно на случилото се във времето, но не си направиха правилния извод, не си отчетоха собствените грешки, а се набутаха на макса из чужи пазари, за да може сега хубаво там да им набие мечката канчето, да им направи нови гънки, за да мислят по-адекватно
Не е препоръка... !!!
БНБ назначи проверяващи във банките и нещо подобно във пенсионните фондове, т.е. тече процедура по издаване на документ за ..... индулгенция... апропо..... официално да се обяви че всичко е ОК и следва ралли....
Един ден, ама кой ден..Въпроса е кое отблъсква Фондовете от инвестиции на БФБ..Някой направил ли си е труда да анализира или поне да ги пита.
Няма пари под масата - това ли ги притеснява
Фондовете събират такси така или иначе, активите им са на рекордни нива, не изплащат пенсии, хоризоната им е дълъг. На чуждите пазари се провалиха - това ще стане официално скоро мисля, е като не искат да инвестират на БФБ, понеже нямат друг избор за доходност (депозитите вече не дават по 10% лихви, нито облигациите), да си дават лицензите и да се отказват от дейстност Друг ще дойде на тяхно място
Въпросът е само един - има ли на БФБ Пенсионнни дружества?
Очевидно предвид оборотите, тях ги няма последните 2-3-4-5 г.
А къде са щото те нямат избор и трябва да носят доходност?
На чуждите пазари очевидно глътнаха водица
То от твоя бой мечките избягаха на запад ,че там има леб...а тук мизерия ,по две сделки на час..... а за биковете не ми се мисли.... на магарета заприличаха...
а Те и мечките са така разпарцалосани, че на жиуотни не приличат, снишили са се , от време на време гризват по някое дръвце като бобри и ... пак под водата
Не е препоръка... !!!
Бия мечки (като теб) бе, Кире! Бия ги та ги пукам от бой Накъде върви борсата не ме интересува особено. Аз гледам моя портфейл да върви във вярната посока и това е.
То от твоя бой мечките избягаха на запад ,че там има леб...а тук мизерия ,по две сделки на час..... а за биковете не ми се мисли.... на магарета заприличаха...
Коментар