If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И защо да не купувам, когато дивидента е 2-3 пъти по голям от банковите лихви.Днес например купих Емка- и мога да го докажа за разлика от тебе.. Ти кажи доволен ли си от 50см. или искаш още от Мечо
А ти защо мислиш че само ти имаш дивидентни акции?
Купувам СОФАРМА и ФНИ България!
Поздрави и честит празник, ако си зоза !
софарма ми се струва все още по-скъпа отколкото може да бъде, за да стане достатъчно атрактивна (за да я купувам, но имам от нея все още. Брефа ми се струваше атрактивен и купувах, но до 50 стотинки. Сега, като надмина 1,60 но вече с 3 лв номинал, не те ли дразни евентуалното им намерение да обезценят номинал отт 3 лв на номинал от 1 лв. Това е 3-кратно освобождаване на дължимото към акционерите ...
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
И защо да не купувам, когато дивидента е 2-3 пъти по голям от банковите лихви.Днес например купих Емка- и мога да го докажа за разлика от тебе.. Ти кажи доволен ли си от 50см. или искаш още от Мечо
Преци, ти си готина и възпитана..Разбира се , че ще стискаме и ще купуваме още, защото сме се хванали на хорото...Аз затова съм предимно в дивидентни акции , но не се хваля.Купувам по- малко и следя макропоказателите и инвестициите.Според мен и тази година е изгубена.Ще се радвам да ме опровергае пазара.За мен верния подход е да се анализира точно пазара и да спрем да се самозаблуждаваме..На Борсата чудеса не стават, всичко е в следствие на икономиката и развитието и..На реформите, борбата с корупцията и доброто управление.Те водят чуждите инвеститори.
Затова не мога да разбера тези празни хвалби и затваряне на очите пред изводите на ЕС и воплите на чуждите инвеститорите..Рано или късно пазара ще тръгне , но не с това управление и тези лъжи..
Абе ти на пишката ли си говориш?! За баламурници ли ни взе?
Ти къде си видял мечка да купува? Да не си някоя нова порода мечка? Та ти заля целия форум с негативни новини, а сега ни обясняваш че купуваш? Да не ни баламосваш нещо?
ей тигри, я стегнете редиците!
Икономика, заплати, депозити, потребление - всичко освен лихвите по кредити и депозити РАСТЕ!
КОЛЕЛОТО СЕ ВЪРТИ И ВИНАГИ след спада идва ръст!!!
Ще дойде и нашето време - Бате Ви Тони КУПУВА!
Успех на всички и НАЗДРАВЕ!
Верно ли?? И какво купува Бате Тони? алианците на импето ли ?! А може би пени-ракетите на бадката!?
Не е препоръка... !!!
Преци, ти си готина и възпитана..Разбира се , че ще стискаме и ще купуваме още, защото сме се хванали на хорото...Аз затова съм предимно в дивидентни акции , но не се хваля.Купувам по- малко и следя макропоказателите и инвестициите.Според мен и тази година е изгубена.Ще се радвам да ме опровергае пазара.За мен верния подход е да се анализира точно пазара и да спрем да се самозаблуждаваме..На Борсата чудеса не стават, всичко е в следствие на икономиката и развитието и..На реформите, борбата с корупцията и доброто управление.Те водят чуждите инвеститори.
Затова не мога да разбера тези празни хвалби и затваряне на очите пред изводите на ЕС и воплите на чуждите инвеститорите..Рано или късно пазара ще тръгне , но не с това управление и тези лъжи..
ей тигри, я стегнете редиците!
Икономика, заплати, депозити, потребление - всичко освен лихвите по кредити и депозити РАСТЕ!
КОЛЕЛОТО СЕ ВЪРТИ И ВИНАГИ след спада идва ръст!!!
Ще дойде и нашето време - Бате Ви Тони КУПУВА!
Успех на всички и НАЗДРАВЕ!
Толкова е зле положението на БФБ ,че даже не ми се пише да го констатирам и да се правя на велик че съм го предрекъл.....
Знам че темата е много болезнена , имам малко останали акции и се чувствам като в плаващи пясъци ,колкото повече мърдам ,толкова повече потъвам в тези позиции или няма сделки със седмици .... и то с под 10% портфеил.... А за тези със 100 % ,нещата са като пред сепуку....
Нищо лично.....
Ами Монти, защо се мъчиш още в тези плаващи пясъци, каширай и се рахатясвай - хем те боли хем те сърби май !?!?
Не е препоръка... !!!
Коментар