IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Софиксов., аз си спя- днес погледнах за 10дена порфейла ми скочил 2бона.Нещо е грешка сигурно.Само Вие ги биете и печелите ласките на Мечо, ние сме публика.

Това видя ли го-
    Европейската комисия постави България под специален мониторинг

България е една от шестте държави в ЕС, за които Европейската комисия е установила, че изпитват „прекомерни макроикономически дисбаланси”.

Другите 5 са Хърватия, Франция, Италия и Португалия, а при Финландия, Германия, Ирландия, Холандия, Испания, Швеция и Словения има само „дисбаланси”.

По тази причина Комисията поставя под специален мониторинг всички тези държави, като той ще бъде съобразен с вида и размера на дисбалансите, съобщи вчера в Страсбург вицепрезидентът на ЕК и комисар по въпросите на еврото Валдис Домбровскис.

Наблюдението ще се осъществява чрез засилен диалог с националните власти посредством специални мисии и доклади за напредъка на отделните страни.

Според Комисията дисбалансите в българската икономика пречат на възстановяването на частните инвестиции. Нетните външни задължения и брутният външен дълг на България остават големи. Корпоративната задлъжнялост извън финансовия сектор е висока. Икономическият растеж продължава да бъде потискан от дефлация, лоша бизнес среда и корупция.

Миналия ноември ЕК взе решение, че за 18 държави членки трябва да бъде направен подробен анализ за това дали изпитват макроикономически дисбаланси и ако това е така, колко сериозен са те. От тези държави според Комисията само шест имат балансирани икономики.

При Австрия, Естония, Белгия, Унгария, Румъния и Великобритания не са открити дисбаланси.

Гърция и Кипър, където в момента действат спасителни програми, не са включени в настоящия доклад на ЕК.

През март и април се очаква Европейската комисия да проведе двустранни срещи с представители на държавите-членки, на които ще бъдат обсъдени данните от доклада. През април отделните страни трябва да представят съответните програми за реформи.

Източник: vesti.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
      Днес съм на минус 150 лева. Надявам се да си доволен и да спиш спокойно тази вечер
      е ти сега 3 дена ще разпъваш и повече ракия ще изпиеш по тоя повод отколкото въпросните 150 лева. А след 3 дена като спре запоя току виж, портфейла се качил със 150 ))
      Стана тя като на шараповица историята
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Софиксов, Мечо е помислил , че и днес е празник и пак ласки.Не мога да повярвам, че днес не си направил пачка, нали си велик инвестор
        Днес съм на минус 150 лева. Надявам се да си доволен и да спиш спокойно тази вечер

Коментар

• Софиксов, Мечо е помислил , че и днес е празник и пак ласки.Не мога да повярвам, че днес не си направил пачка, нали си велик инвестор

Коментар

• Днес мен ме биха, ама не много.
            Кире, доволен ли си?

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              Абе той може и да не бяга, като гледам му харесва дъха на Мечока отзад..Всеки ден го търси
              И аз оставам с такова убеждение.То голямо лумкане ги лумка а те повече се увеличават мечките .Новобранска му работа Кире .

Коментар

• Абе той може и да не бяга, като гледам му харесва дъха на Мечока отзад..Всеки ден го търси

Коментар

Бягаш колкото можеш и когато видиш че те настига се обръщаш и я почваш с крошета в главата
                  На теб повече ти се отдава да бягаш назад без да се обръщаш и без крушета.Когато усетиш дъх във врата си значи мечката е зад теб

Коментар

Знаете ли как се бие мечка?
                    Като гледам колко бой им хвърли на мечките а пазара надолу се замислям дали не си си сменил половата ориентация .

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                      е Монтьо колко надолу на Албенката, чакаш ве?

в диапазона на м.мейкъра.... за една пица с бира....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

първо ...
                        Честит празник......Да ти излезе Гагарин на 100 лв....
                        Продажбата на акции в немилост на такава борса е все едно да подарявам акции ....
                        но понеже съм в евро и лева не ми пука за ситуацията....вчера излезнах от Коба ....
                        Имам поръчки купува в Гагарин , Хика ,Булгартабак ,Албена но много надолЕ...Ако не са спекуланти като мен ,скоро няма да има изобща поръчки купува....
                        Днес гледах как се разбиват основни акции като монбат и трасе и хим.... а краят не се вижда....
                        Полакс , да имаше такива моменти ... добри новини ,добър отчет и дивидент и малко повече постове по въпроса и се купува.... просто се обръща на търсещите добри акции че има и такива....
                        Аз момента също търся добри акции но не намирам ефтини.....
                        Казвайте..
                        Тони каза Софарма и брефчето...
                        Ни едното дават дивидент както трябваше да бъде , правят някакви галимации и кой, кого...
                        Вярно е че имаше такива моменти, но тогава пазара беше в еуфория, сега не виждам как ще стане това.

Коментар

• е Монтьо колко надолу на Албенката, чакаш ве?

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                            Ами Монти, защо се мъчиш още в тези плаващи пясъци, каширай и се рахатясвай - хем те боли хем те сърби май !?!?

първо ...
                            Честит празник......Да ти излезе Гагарин на 100 лв....
                            Продажбата на акции в немилост на такава борса е все едно да подарявам акции ....
                            но понеже съм в евро и лева не ми пука за ситуацията....вчера излезнах от Коба ....
                            Имам поръчки купува в Гагарин , Хика ,Булгартабак ,Албена но много надолЕ...Ако не са спекуланти като мен ,скоро няма да има изобща поръчки купува....
                            Днес гледах как се разбиват основни акции като монбат и трасе и хим.... а краят не се вижда....
                            Полакс , да имаше такива моменти ... добри новини ,добър отчет и дивидент и малко повече постове по въпроса и се купува.... просто се обръща на търсещите добри акции че има и такива....
                            Аз момента също търся добри акции но не намирам ефтини.....
                            Казвайте..
                            Тони каза Софарма и брефчето...
                            Ни едното дават дивидент както трябваше да бъде , правят някакви галимации и кой, кого...

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                              софарма ми се струва все още по-скъпа отколкото може да бъде, за да стане достатъчно атрактивна (за да я купувам, но имам от нея все още. Брефа ми се струваше атрактивен и купувах, но до 50 стотинки. Сега, като надмина 1,60 но вече с 3 лв номинал, не те ли дразни евентуалното им намерение да обезценят номинал отт 3 лв на номинал от 1 лв. Това е 3-кратно освобождаване на дължимото към акционерите ...
                              днес понеже с Фортис не работихме(той бе на Бата Агро), та затворихме офиса и осмятах - ако увеличението е на 1лв ЩЕ ЗАПИША ВСИЧКО! Просто сметката излиза много апетитно, кофти е за тези които не се възползва от правото си!
                              А ти какво пазариш(аз бях откровен - питай Елана ), щом и двете изброени са т скъпи - ТИМ(гледам че Панев, Елана и Капман са им се н.дупили)?

Коментар

• Ти покажи къде и как всеки ден ги лупкаш и тролиш Ти не се хвалиш с дивидентни акции, а лъжеш с всеки ден печалби От мечо 50см. хубав дивидент ли е..Ами то няма спор- ти тролиш и лъжеш , а аз ти казвам да спреш, че не е верно.Наздраве

Коментар

Working...
                                X