Първоначално изпратено от dolce
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеНе важно кво свети важно е като затврош
Печалбата е печалба когато е вземиш
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеДобре е защото портфейла ми свети зелено, а другото не е мой проблем и не зависи от мен.
Печалбата е печалба когато е вземиш
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеКое му е добре то 500к и то когато някой излиза от БФБ не ти ли е скучно на БФБ ?
То няма и тръпка
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеДнес съм добре.
То няма и тръпка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнениеТова с новата платформа може да се окаже много по-сериозно от самото БФБ.
Виждаме че на БФБ нищо сириозно не се случва
Сериозно трябва да се погледне обаче на случващото се около БТХ и ПИБ бих казал (не знам дали имат връзка), там и мен ме свива като се размисля
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеБлагодаря,серизно несериозно все пак е тема за размисъл и едно на ум.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Designer Разгледай мнениеНяма да работи. А чудесията SEE Link ще заработи от 01 Април, но като всяко начало, няма да е "на сериозно"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеНа коя дата стартира тази нова чудесия?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеИскаш да кажеш,че няма да работи?
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеТъкмо като стартира новата борсова платформа на балканите ще се отчитат невероятни ръстове в проценти, което само по себе си ще доведе и инвеститори....
Коментар
Коментар