Първоначално изпратено от lobos
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеМи пробвай на вън да видиш какво е да има къси , не ми се спори с теб ,че си ми колега по пиене
Коментар
-
Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнениеА той продаде точно преди спада,ти не знаеш ли ?
знам, знамвсичките продажби ги обявява със седмица постфактум
................ явно тогава му е сетълмента
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеАйде сега глупости!
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеТук е проблема ,че на вън мечките могат му вземат парите а тук не
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДобре де ама като изтребиш всички мечки тук какво ще правиш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДобре де ама като изтребиш всички мечки тук какво ще правиш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеНикога не съм имал желание да търгувам на чужда борса. БФБ ми е напълно достатъчна.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеНе ли тъпо да седиш на БФБ може би ако бе вложил в която и да е алкохолна компания би имал по голяма печалба от колкото на БФБ не ли тъка?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениеЕстествено, както при Петрол със средна 120% над текущата.
Да си трол е призвание .... а а не длъжност....
Постарай се повече....
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеЛобос, мисля, че бъркаш човека.
Аз много добре знам какво трябва и какво не трябва да правя на борсата.
Не се опитвай да остроумничиш, защото не ти се получава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
не се напрягай....
Аз продадох табаците на НГ и оттогава два пъти ги купувам и продавам по малко бройки.....Къде са тия където се смееха че имам 10 акции в Гагарин и то продадени да се черпя на Ивановден на 50 и то без пари.......ч .
Ти да му мислиш с Хим на 90- 100 стинки и ССВ на 70 стинки.....
Сега купувам табаците .......
как е брато гърмят ли репата......или още е рано....
Не е препоръка....Last edited by Монти; 24.03.2016, 21:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениеЕстествено, както при Петрол със средна 120% над текущата.
Коментар
Коментар