IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
    Просто кажи истината!
    коя истина ,мойта или тази която чакат да чуят озлобените от загуби участниците на борсата ....
    Ти си от тези който тролят на тази борса и пречат на истинските и полезни постове.....

Коментар

• Първоначално изпратено от api Разгледай мнение
      Монти на минус?! Абсурд, той винаги влиза в ракети
      Спирам да споря, няма смисъл,парите са си негови, да ги харчи както си намери за добре.
      Точно така...
      Парите са си мой....
      Но няма да ги харча на БФБ..... и на вас не давам този съвет ..вече .
      Де факто вече съм на външните маркети от Нова година.....сега разлайвам кучетата с 10% от портфеила си ....
      Като гледам ,скоро ще дойде момент когато сделките ще са под 10К на ден.....
      Нали не мислите че тези покупки от мажо да крепят цените в почти всички позиции , ще доведат ликвидност....Това са пари който излизат от борсата а мажо няма на кой да ги продаде........

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        колко ще ви задоволи.....за да спите спокойни....
        Просто кажи истината!

Коментар

• Монти на минус?! Абсурд, той винаги влиза в ракети
          Спирам да споря, няма смисъл,парите са си негови, да ги харчи както си намери за добре.
          Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
          Монти, кажи на хората колко си на минус и да се приключи спора!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
            Монти, кажи на хората колко си на минус и да се приключи спора!
            колко ще ви задоволи.....за да спите спокойни....

Коментар

• Монти, кажи на хората колко си на минус и да се приключи спора!

Коментар

Mай си противоречиш, първо се чудиш как "балъците" продали си акциите, как ще си ги купят обратно (а те дори нямат и намерение) на 47 Гагарина и на 57 БТХ, а после изведнъж заявяваш, че си се заложил на 35 и 37??!! Или се опитваш да манипулираш или се чудиш какви безумни гимнастики да правиш, че да се отървеш с малка загуба?!
                Да ти припомня само, че преди година и нещо като ПЕТ беше 2 лв., а ти купуваше здраво и пак манипулираше или фантазираше за цени от 3,4,5 и т.н., аз ти казах, че ще го купя на 20 стотинки, е скоро може и да ме огрее
                Виж на 21 на какви цени се купуваха .... на 57,5....
                Виж и преди две години на какви цени се купуваше Пет....от 2 лв на 4,5....
                Писна ми да се превръщам в статистик в този форум....който никой не може да прочете един отчет ,не може един анализ да направи ,даже една проста сверка от пет дни да провери.....
                Ъпърите изчезнаха ,останаха офците който се набутаха и търсят жертви за свойте грешки...
                Писна ми да слушам за надеждите ви в една умираща борса...
                Просто ми писна да стоя на една борса и да чакам през два часа сделка....
                С приключване на сагата с Булгартабак си взимам парцалките и замразявам всичко непродадено .... и отивам на ДАХ ,МАХ и на марс по добре....
                А вие си търсете други виновни за загубите....
                Всичките който ви накараха да купувате на Софикс 640 изчезнаха....
                Има една стара поговорка...
                Вестоносците с лоши новини ги убиват...
                П.П. Относно стратегията ми ...имам малки поръчки купува и поръчки продава през 10% разлика и за това не можете да разберете кога съм купил и кога продавам....разликата е че когато купувам бройките на купува са двойно по големи от бройките продава...
                Last edited by Монти; 25.03.2016, 21:19.

Коментар

• Монти, не го приемай лично, честно казано и на мене ми се иска да е първа и последна спирка от спада, не за друго, а защото се отразява и на доверието в другите дружества и борсата ни като цяло. Ако ГАГБТ слезе до 25-30, може би ще се включа, в БТХ засега твърдо съм пас.

Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                  Що къде беше в понеделник .....
                  Е и не се ли купиха дребните бройка на 46 при Гагарин и 57,5 лв при БТХ в този понеделник.... и аз пуснах статията за софия бт и обърнах маркета......
                  не забравяй че паниката беше подклаждана и от купувачите/защото с паникьори така се действа/.... колкото по ниско ,толково по добре... аз доверитеобях сложил поръчка на 35 при Гагарин и 37 при бтх и като видях темпото вдигнах с по 2,3 лв....през цялото време се пишеше лошо е ,много лошо е.....
                  задай се въпроса защо се продадоха над 1100 гагаринеца ....а не бтх където уж е удара....
                  Само вземи за възможност ако в БТХ се появи търгово заради преминаване на 90 от свързани лица.....
                  Какви ще бъдат цените....и дали ще говориш вече за първа спирка ,втора спирка ,...шеста спирка....

Коментар

• Mай си противоречиш, първо се чудиш как "балъците" продали си акциите, как ще си ги купят обратно (а те дори нямат и намерение) на 47 Гагарина и на 57 БТХ, а после изведнъж заявяваш, че си се заложил на 35 и 37??!! Или се опитваш да манипулираш или се чудиш какви безумни гимнастики да правиш, че да се отървеш с малка загуба?!
                    Да ти припомня само, че преди година и нещо като ПЕТ беше 2 лв., а ти купуваше здраво и пак манипулираше или фантазираше за цени от 3,4,5 и т.н., аз ти казах, че ще го купя на 20 стотинки, е скоро може и да ме огрее
                    Е и не се ли купиха дребните бройка на 46 при Гагарин и 57,5 лв при БТХ в този понеделник.... и аз пуснах статията за софия бт и обърнах маркета......
                    не забравяй че паниката беше подклаждана и от купувачите/защото с паникьори така се действа/.... колкото по ниско ,толково по добре... аз бях сложил поръчка на 35 при Гагарин и 37 при бтх и като видях темпото вдигнах с по 2,3 лв....през цялото време се пишеше лошо е ,много лошо е.....
                    задай се въпроса защо се продадоха над 1100 гагаринеца ....а не бтх където уж е удара....
                    Само вземи за възможност ако в БТХ се появи търгово заради преминаване на 90 от свързани лица.....
                    Какви ще бъдат цените....и дали ще говориш вече за първа спирка ,втора спирка ,...шеста спирка....

Коментар

Мдаа, таргета е достигнат,както прогнозирах преди седмица, колкото и да не им се вярваше на някои хора
                      Само да не се окаже, че е първата спирка от спускането
                      По-лошото е, че нашата борса беше в реанимация, а благодарение на "любимите" мажоритари като Цв.В. и Д.П, вече окончателно умря.
                      не забравяй че паниката беше подклаждана и от купувачите/защото с паникьори така се действа/.... колкото по ниско ,толково по добре... аз бях сложил поръчка на 35 при Гагарин и 37 при бтх и като видях темпото вдигнах с по 2,3 лв....през цялото време се пишеше лошо е ,много лошо е.....

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
                        Логиката е много проста, щом за 15 г. е достигнато това състояние на БФб, всичко свързано с атакуване на стататуквото - спиране, измитане, почване наново е добро и правилното, защото така по-старому очевидно се върви от зле на по-зле.
                        Ти къде беше между 2004 и началото на 2008 година? Аз бях на борсата и нещата бяха много различни от сега.

Коментар

• Мдаа, таргета е достигнат,както прогнозирах преди седмица, колкото и да не им се вярваше на някои хора
                          Само да не се окаже, че е първата спирка от спускането
                          По-лошото е, че нашата борса беше в реанимация, а благодарение на "любимите" мажоритари като Цв.В. и Д.П, вече окончателно умря.

Първоначално изпратено от api Разгледай мнение
                          Не ги мисли толкова, по всяка вероятност на 30-35 Гагарин и 40-45 БТХ
                          Сега да видим на колко ще си купят акциите ...който се продадоха ..
                          като гледам предлагането...Гагарин има повече около 47лв , Булгартабак 57 лв и то дребни бройки.......

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
                            БФБ в момента трябва да и се отнеме лиценза за борса и да се закрие, поради изключително ниската ликвидност, липса на Институционални инвестири, от което самите инвеститори са напълно незащитени и интереса им е накърнен.
                            Сделките които минават за по 100-200 хиляди на ден, могат да минават на извънборсов пазар, няма нужда от цяла платформа как Хектра да работи за такива обеми
                            Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
                            Логиката е много проста, щом за 15 г. е достигнато това състояние на БФб, всичко свързано с атакуване на стататуквото - спиране, измитане, почване наново е добро и правилното, защото така по-старому очевидно се върви от зле на по-зле.
                            темата е оптимизъм на бфб, а не утопични идеи за бфб
                            “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Според мен проблема не е в самата борса като такава... Борсата е само отражението на проблема и то дотолкова доколкото показва дали има доверие в компаниите, в отговорните органи и институции и дали изобщо има реална икономика и т.н. .... Това с BTH и КТБ е супер показателно...
                              Last edited by pepe1234; 25.03.2016, 18:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                                Интересна теория. Оплакваш се от ниска ликвидност и предлагаш като разрешение на проблема закриване на борсата. Би ли споделил защо очакваш когато няма борса да има покачване на търговията? Интересно ми е какъв е механизма по който би могло да стане. Според мен мнението ти е логически неиздържано, но може нещо да не съм схванал.
                                Bulls on BSE

Коментар

Working...
                                X