If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пенсионните ще засичат тримесечие, дано да се усетят, че без резулатати на БФБ не могат да докарат никаква доходност, с което се компроментират пред обществото и ядат от хляба си
Стига рИва неспирно бе, ей сега идните 2-3 дни ще побутнат малко тук таме.
Ма после - пак е ясно...
Не знам дали следите новините, аз днес чух, че ДПС вече отваря уста за предсрочни избори. Това е сериозно. Вие доволни ли сте от положението на БФБ, от несъстоялата се приватизация на БФБ и реформа в Пенсионната система? От безпътието на БФБ?
БТХ, ПИБ трябва да следят внимателно, както и новата СЕЕ Линк за ефекта и върху БФБ, може и да има такъв (то с 1 милион да се вдигне оборота на ден ще се усети рязко )
Пенсионните ще засичат тримесечие, дано да се усетят, че без резулатати на БФБ не могат да докарат никаква доходност, с което се компроментират пред обществото и ядат от хляба си
има го и другото....тук завърти ли се колелото един път и тръгне ли някой да купува по-стабилно гледай що инвеститор ще излезе от храстите....засега легендата е все още жива покрай SEE LINK ама не се знае колко ще изкара още.....
"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
абе Тони то за Победата трябва да има битка....а тука няма нищо.....освен едни котировки,които не мърдат с часове
аз търгувах доста последните 5-6 месеца на БФБ....но първите дни на март до сега имам точно 1(една)сделка!!!!!!!
започнах да търгувам на NYSE и DAX и съм доволен като цяло от резултата въпреки че тепърва има много основни неща там които човек трябва да научи за да може да се справя сравнително успешно.....
обичам си БФБ но тук просто няма живот(разбирай търговия)
Изкушението да се откажем е най-голямо точно преди победата.
абе Тони то за Победата трябва да има битка....а тука няма нищо.....освен едни котировки,които не мърдат с часове
аз търгувах доста последните 5-6 месеца на БФБ....но първите дни на март до сега имам точно 1(една)сделка!!!!!!!
започнах да търгувам на NYSE и DAX и съм доволен като цяло от резултата въпреки че тепърва има много основни неща там които човек трябва да научи за да може да се справя сравнително успешно.....
обичам си БФБ но тук просто няма живот(разбирай търговия)
"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Според мен проблема не е в самата борса като такава... Борсата е само отражението на проблема и то дотолкова доколкото показва дали има доверие в компаниите, в отговорните органи и институции и дали изобщо има реална икономика и т.н. .... Това с BTH и КТБ е супер показателно...
Това е самата истина.Липса на доверие е голям проблем на нашата борса.Корупцията и измамните схеми действат с пълна сила в БГ.Кой ще е този луд чужденец който ще си вкара парите в БФБ.Истината е че без външни пари сериозен ръст не може да се очаква и ще се лашка родното БФБ в морето на празните надежди.
Сипи си, сипи, пък дано питието ти развърже езика и да кажеш истината на хората
Ти верно не си добре със здравето .....
Лекувай се но не с алкохол......
човек когато н ее добре требва да се лекува ...
Освен физически има и психически болежки.....
Пианица не е обидна дума ,алкохолик е обидна....
това последното е за модератора ,търсиме обидни и необидни думи....
коя истина ,мойта или тази която чакат да чуят озлобените от загуби участниците на борсата ....
Ти си от тези който тролят на тази борса и пречат на истинските и полезни постове.....
Има само една истина, но ти не си готов да я кажеш.
Коментар