IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Вие сте много интересни, естествено, че всеки се стреми да нацели дъното, но това не винаги е възможно - или по-рано или по-късно се случват нещата обикновено, недейте така да идеализирате и максимализирате - не е възможно Важното е човек да се чувства комфортно с цената на която влиза.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Едно мнение...
      това не е живец а просто група спекуланти мислят че ще свърши даден пакет и ще могат на продадат с 10% по скъпо....
      Ако е края на пакета ...трябваше да има в края изсипване до 1,03 да кажем а сега утре ще се отдръпнат купувачите вече около левче за тези акции и ще чакат михаля а другата възможност да има мноого ,още мноого още тапети.....
      нее препоръка...
      Аз също се наредих на левче ....накрая... ама ще я сваля....
      а помня как на 1.30 някой се радваше как е купил евтино хима
      destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Едно мнение...
        това не е живец а просто група спекуланти мислят че ще свърши даден пакет и ще могат на продадат с 10% по скъпо....
        Ако е края на пакета ...трябваше да има в края изсипване до 1,03 да кажем а сега утре ще се отдръпнат купувачите вече около левче за тези акции и ще чакат михаля а другата възможност да има мноого ,още мноого още тапети.....
        нее препоръка...
        Дали има още много да продава - едва ли, цената пада от 2.20, сега е 1.10, доста бройки са минали.
        Виж друго, банката и Хима никога не са биле толкова близо процентно в цената

Коментар

• Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнение
          На мен ми се струва, че пазарът е чакал дълго това, което се случва при Хима и виждаме, че се активизира от случващото се при Хима - разтоварване да го наречем и активизиране Явно има живец, макар и слабо

Едно мнение...
          нее препоръка...

Коментар

• На мен ми се струва, че пазарът е чакал дълго това, което се случва при Хима и виждаме, че се активизира от случващото се при Хима - разтоварване да го наречем и активизиране Явно има живец, макар и слабо

Коментар

• https://www.google.bg/search?hl=en&s...TRhtXY5JyjM%3A

Силата на Софиксов

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                Лупкате ли ги?
                лупкам ги, но чак като теб не мога

ти си като тоя:

https://www.youtube.com/watch?v=rjE7...&nohtml5=False
                destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Лупкате ли ги?

Коментар

• България е на опашката по икономически растеж в Източна Европа

https://money.bg/economics/balgariya...na-evropa.html

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                      Печатането на толкова пари по света води до балониране на активите, както става във Ванкувър /графиката долу/... И при нас от 2 години тренда при имотите е нагоре. Ние обратно на другите, първо почваме с имотите, пък после БФБ-то /както стана и предния цикъл през 2003-2008/

Не че има значение, но мисля че сте абсолютно прав.

Коментар

• Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнение
                        Май разтоварихме Хима и почваме да пълним количките
                        Пусни новината и по БТВ.....

Коментар

• Май разтоварихме Хима и почваме да пълним количките

Коментар

Колеги, вие майтап ли си правите?! Вие наистина ли чакате фондовете да оправят положението?! Мисля, че е по-добре първо да влезнете в страницата на БАУД и да видите каква доходност са постигнали. Дайте да говорим за малко по-сериозни неща! Аз имам мнение относно фондовете, но няма да го казвам, защото няма да се хареса на доста хора
                            Дайте да се разберем за кои фондове иде реч. Според мен големите надежди, и съответно справедливи упреци, се отправят към пенсионните фондове. Там са ПАРИТЕ с главно "П". А от взаимните какво да очакваме? Там би била интересна една статистика за равнището на НСА за последните 3-5 години. Подозирам, че картинката ще е повече от плачевна.
                            Vanitas vanitatum...

Коментар

Колеги, вие майтап ли си правите?! Вие наистина ли чакате фондовете да оправят положението?! Мисля, че е по-добре първо да влезнете в страницата на БАУД и да видите каква доходност са постигнали. Дайте да говорим за малко по-сериозни неща! Аз имам мнение относно фондовете, но няма да го казвам, защото няма да се хареса на доста хора
                              моето мнение е клоуни

Коментар

• Печатането на толкова пари по света води до балониране на активите, както става във Ванкувър /графиката долу/... И при нас от 2 години тренда при имотите е нагоре. Ние обратно на другите, първо почваме с имотите, пък после БФБ-то /както стана и предния цикъл през 2003-2008/

Коментар

Working...
                                X