SOFIX, лупкай мечки на воля и да не ти пука.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеКолеги, със заяждане пари на борсата не се печелят!
Вярно е, че сегашното положение е доста лошо, но все пак има начини да се изкарва по някой лев. И аз имам в портфейла падащи акции, и аз имам кофти дни, и аз се ядосвам за много неща, ама съм инат спекулант и не се предавам.
Монти, на две халби бира и едма малка ракия съм бре! Трезвен съм.
продадох на Нова година още 30% заявих че излизам от БФБ и влизам на ДАХ ,останала ми е малка част/петрол която е замразена с 10 акции на Гагарин който продадох на 52 и после при сагата на БТХ продадох 500 коба и ги вкарах на БФБ като спекулативен портфеил / и коментарите са ми само в полза за вас ,щото съм неутрален....
Но тук са останали арогантни и озлобени инвеститори ,на който всички са виновни и търсят други загубили да не са сами.....
добре на Гагарин средната ми е 37 а на БТХ 43....за около 8К общо....
сега изпии още една бира....и търся още за 2к лв БТХ на около 33....продавайте....
Коментар
-
Колеги, със заяждане пари на борсата не се печелят!
Вярно е, че сегашното положение е доста лошо, но все пак има начини да се изкарва по някой лев. И аз имам в портфейла падащи акции, и аз имам кофти дни, и аз се ядосвам за много неща, ама съм инат спекулант и не се предавам.
Монти, на две халби бира и една малка ракия съм бре! Трезвен съм.Last edited by SOFIX; 14.04.2016, 20:50.
Коментар
-
И какво ти е в парично изражение лупкането мазохистичен троле.Ти с 3-4 емисии се перчиш..
Аз имам само дивидентни акции, а портфейла ми е голям и с много емисии.Ти превърна борсата в цирк и се превърна за майтап
С какво доказваш с тази графика, нищо не се разбира
.Явно избиваш пак комплекси от нафърфорването на Мечока
.Ти може и демоверсия да играеш
Коментар
-
Монти, този филм сме го гледали много пъти.Преди година няколко човека се опитахме да предупредим , но имаше много безрасъдни оптимисти
.Някои хора не могат да разберат, че Борсата е много свързана със доверието на инвеститорите, а те бягат от корупцията и лошото управление
.В САЩ и Европа в политическите дебати тези неща открито се коментират, а тук се чака поскъпването само да дойде, даже и черешови теоретици има
.Аз лично съм само в дивидентни акции и тази година ще получа малко повече пари от дивиденти, но за всички ни са пропуснати ползи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеСофиксов, днес изкара ли поне 2 лева , или пак те нафърфори Мечока
Кире ,когато нещата отиват на зле ,почваме да нараства агресията и обидите...
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениеВажното, че ги разбираш нещата и редовно познаваш. Позна и поредната "чиста" акция, можеш да прочетеш в темата за Петрол АД.
Играй си с шитовете и не спами ...когато говорим за твойте падащи акции ти преминаваш в лични обиди...„Направо да се разплача от това че си ме обидил.....
Взимай си куклите и парцалките и отивай в детската градина...!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеКакто е тръгнало ще се сбъдне мечтата на някой форумци да видят ПИБ и ЦКБ
на паритет,голям екшън.
нали съм ти казал ,другата седмица такива като туриста ще станат водолази ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеВреме е за веселата част....с неколко иляди лева да изкарат софикс на плюс...
за последната година и половина учетворила стойноста си при слаба ликвидност?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеСтанал си за смех ,приятелю...
За да защищаваш достойнството , губиш реалността....
Тези 100 бройки в ХИМ и ФиБ за 200 лв а е в ССВ , да не би аз да купувам да ви дигам шитовите позиции....аз имам акции в Гагарин а днес Алианц го подкрепи...
Смешници....просто ги досрамя да купят на 24,5 неколко акции в Холдинг Варна....но утре ще го направят..
Коментар
Коментар