If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Виж какво турист ...ако трябва на всяко комплексирано момченце на борсата да обръщам внимание ,когато губи.....няма да остане време за нищо....
Играй си с шитовете и не спами ...когато говорим за твойте падащи акции ти преминаваш в лични обиди...„Направо да се разплача от това че си ме обидил.....
Взимай си куклите и парцалките и отивай в детската градина...!
Това че си си загубил годишната държавна заплатка в Петрол АД лична обида ли е или факт! А прогнозите ти за цените на БТ и Гагарин сбъднаха ли се? Сбъднаха се колкото и Гагарин ще даде дивидент. Ама иначе много ги разбираш, едни многоточия, едни предсрочни избори... Трагедия ама ти си знаеш най добре.
Монти- има го май, но трябва да се отиде на място-сгрешил си, че не си приел..
Реших да се правя да търговец и поисках 2 лв...... а то било някакво цялостно изкупуване....преди фалит или преди придобиване.......
обаждах се няколко пъти после ,но с хората, който говорех не можеха нищо да ми кажат по въпроса...
Професионалната общност създава работна група за акциите от Регистър „А“ 2
Първо ще се проведе мащабна информационна кампания с цел активизиране на „спящите“ акции от масовата приватизация, а след това ще се мисли за мегафонда
Кире , сега се разтърсих и установих че имам няколко хиляди акции на Оранжерии Стрелча...
Преди 15 г. ми предлагаха по лефче на акция ,но не приех че ме мързеше да ходя до тях а после стана някаква какафония....
Та има ли го това дружество и тези акции валидни ли са...
Понеже знам че интресуваш от непублични...
Коментар