IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.nobelprize.org/nobel_priz...aureates/2015/

http://www.reuters.com/article/us-no...0S614W20151012

направи изчисленията по неговите методи и тогава ще получиш реалната картина!!!

Аз пък смятам, че откато ГЕРБ са на власт, БГ е по/богата от Сингапур и Норвегия взети заедно !!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
      Хихи Пибчето е на път да запали фойерверките.Голяма пукане,голяма атракция ще да са .
      Ще има ли тържествена заря? Кога виждаш събитието ?
      търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

• Тони, не случайно миналата година Ангус Деатон получи Нобелова Награда за икономика. Без да споменавам, че в цяла Европа стат. институти натъкмяват числата. Опитай се да се свържеш с някой работещ в ЕВРОСТАТ и го (я) питай как се работи там!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнение
          Хихи Пибчето е на път да запали фойерверките.Голяма пукане,голяма атракция ще да са .

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

като гледам нещата ,тази седмица оборот с търговия на акции около 10 бона ,другата 5..... то си е за светло бъдеще...
            Нашта шашмагория я остави,какво става на See LiNK
            Дали в момента не натискат нарочно за да събират количества за да ги предложат
            оттатък

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
              И дума не може да става! Сегашното положение е просто супер!
              • Компаниите не са много стока.
              • Инвеститорите сме един автобус хора
              • Няма нови инвеститори
              • Няма чужди инвеститори
              • Фондовете и те не са много активни
              • Нямаме финансовите инструменти, които ги има по другите борси

Това е положението, а всеки може да прецени дали е добро или лошо. Въпреки всичко аз си оставам непоправим оптимист и вярвам в светлото бъдеще на нашата борса.

като гледам нещата ,тази седмица оборот с търговия на акции около 10 бона ,другата 5..... то си е за светло бъдеще...

Коментар

• Добро утро спекуланти!
                Ще ги лупкаме ли днес?

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                  на настоящето положение какво му е? нали не го оценявате като лошо???
                  И дума не може да става! Сегашното положение е просто супер!
                  • Компаниите не са много стока.
                  • Инвеститорите сме един автобус хора
                  • Няма нови инвеститори
                  • Няма чужди инвеститори
                  • Фондовете и те не са много активни
                  • Нямаме финансовите инструменти, които ги има по другите борси

Това е положението, а всеки може да прецени дали е добро или лошо. Въпреки всичко аз си оставам непоправим оптимист и вярвам в светлото бъдеще на нашата борса.

Коментар

• на настоящето положение какво му е? нали не го оценявате като лошо???

Коментар

• Един човек бил много богат, имал много приятели, много познати и черпел всички наред.

Случило се обаче така, че загубил парите си и изведнъж приятелите и познатите изчезнали, жена му го напуснала, децата спрели да му говорят… Целият му живот се сринал. Опитал да си намери работа, но не успял. Накрая, подбуден от отчаянието, той решил да се обеси и да сложи край на живота си. С последните си пари тръгнал към магазина да си купи въже. В магазина продавачът го попитал:

-За какво ти е това въже?

-Много мъка срещнах, много тежък живот ме налегна, загубих парите си, бизнесът ми фалира, решил съм да се беся. Вече няма за какво да живея.

Продавачът се подсмихнал, дал му въжето, а с него една бележка и му казал:

– Прочети бележката като се прибереш у вас, преди да се обесиш.

Тръгнал си човекът, прибрал се, затегнал примката, опънал въжето, качил се на стола и точно да се пусне, се сетил за бележката. Извадил я от джоба си и прочел „Няма да е все така“…

Помислил малко човекът и малка надежда се зародила у него. Махнал въжето от врата си.

Минало време, малко по малко човекът започнал пак да се замогва, възстановил бизнеса си и парите си. Решил да даде угощение в чест на това, че отново живее добре. Поканил целия град, дошъл и магазинерът. Стоял кротко на една маса и наблюдавал.

Отишъл при него домакинът и му казал:

– Благодаря ти добри човече. Ти ми спаси живота с онази бележка. Сега отново съм богат, имам приятели и животът ми има смисъл. Кажи какво да направя, за да ти се отблагодаря?

Магазинерът го погледнал, поклатил глава и казал:

– Ти май скоро не си чел онази бележка, която някога ти дадох…

Нека не забравяме, че пазарите са циклични и НЯМА ДА Е ВСЕ ТАКА!
                      Last edited by tony1975; 20.05.2016, 07:10.

Коментар

• http://www.dnevnik.bg/biznes/2016/05..._prez_purvoto/

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2016/..._granicata_na/

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                          Аз съм спокоен да те питам ти не бе ли търгувал на вън на чуждите пазари какво стана?
                          разбира се, не съм крил и не съм имал някакви супер тайни стратегии никога!
                          Бях си купил Райфата и Сантандер през Бенчмарк и 2 ЕТФ-а през Елана, за съжаление всяка от позициите ми бе малка около и малко над 1К евро/долара.

Та както наскоро някой писа - разбрах, че не всичко което лети е Супермен
                          Тъпаците от Бенч изведнъж след като 2 години си държах банките през тях, решиха че няма да поддържат валутни сметки под 5К и ми казаха че няма да мога да извършвам повече сделки през тях, демек помолиха ме вежливо да продам и да се махам. Мислих, мислих и реших, че ми е рано за западните пазари. Видяха ми се малко по-сложни и доста надценени спрямо БФБ. Та продадох всичко и си оставих само БФБ, парите за международни пазари реших да ми ги управлява професионален мениджър от ВФ/ПФ
                          Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                            спокойно, нека хората развържат депозитиите и заделят малък процент за риск, пък после ще видим . В сегашното технологично ежедневие, докато си пия фрапето в Гърция мога с един клик да пазаря и Дакс и Монбат!
                            Аз съм спокоен да те питам ти не бе ли търгувал на вън на чуждите пазари какво стана?

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                              Тя е от няколко дена само дето не се казва нищо за БфБ а за международни пазари злато и петрол.
                              То ако рекламират демо за БфБ хората може си помислят ,че платформата забива или не работи кат няма сделки по 15 минути .
                              Мислех онзи ден да ви казвам ,за нея и от нея става ясно ,че Бфб е отписана и от родните ИП а вие ,чакате чужденци
                              спокойно, нека хората развържат депозитиите и заделят малък процент за риск, пък после ще видим . В сегашното технологично ежедневие, докато си пия фрапето в Гърция мога с един клик да пазаря и Дакс и Монбат!

Коментар

Working...
                              X