IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
    днес нокаутирах една мечка.
    Бяла или гризли и що не сме разбрали ,нямаше нито рев нито вой?Ако визираш
    Биовет там няма мечки само бубулечки.
    Last edited by Grosss; 25.05.2016, 20:27.

Коментар

• днес нокаутирах една мечка.

Коментар

• отскоро съм не съм много наясно, но виждам, че има доста оптимисти има и доста печелещи явно.... естествено има и губещи... въпрос на късмет и на уцелване на момента... за сега съм оптимист, но кой знае след 2-3-4-5-6 г. живот и здраве какво ще е дереджето...

все пак прецакано доколкото съм чел твои мнения разбирам, че и ти си отдавна на БФБ и малко или много търгуваш успешно... та така пак пожелавам на всички успешно търгуване...

а хейтъри и klugscheißer-и ще си има винаги, но дали ще им се обръща твърде много внимание е личен избор..

Коментар

• Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнение
          дайте малко по темата

след като толкова сте плющяни на БФБ защо все пак не сте разпродали всичко и не се занимавате с нещо друго? значи има все пак някакъв оптимизъм, лупкане етц. както искате го наричайте, но явно не всичко е в черни краски или?

благодаря предварително и успехи
          Забравяш най-основното - не става дума за оптимизъм а за печалба, щом я има, има я и "играта")))
          И какъв ти оптимизъм, не си ли разбрал, че тук пишат повече песимисти!?!)))
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• дайте малко по темата

след като толкова сте плющяни на БФБ защо все пак не сте разпродали всичко и не се занимавате с нещо друго? значи има все пак някакъв оптимизъм, лупкане етц. както искате го наричайте, но явно не всичко е в черни краски или?

благодаря предварително и успехи

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
              Имам точно дивидентен интерес мари, ама туй не значи да се огъзя да ме изплющят и мен
              Като имаш дивидентен интерес, чакаш покана с художествени орнаменти ли, след 1 месец почти всички ще са гласували дивидентите и после чак догодина!.. или чакаш да раздадат дивидентите, че да влезеш по-евтино в папирите!?!?)))
              Не е препоръка... !!!

Коментар

Преци, тоя баш нас намери да плаши!
                За мен имотите (повече от 2-3) са залъгалка за богаташи, както и т.нар. "секюритизация" е нещо като мит, но да си спестим подробности, защото тук основно сме любители на хакционерството в хартии)))
                Имотаджиите май се понабалончват на някои места (както и при земите, така и при апартаментите из столицата), но не виждам защо ръмжат или се дразнят - най-добре е да си балониран!!!))) Разбира се, ако допуснем, че преди това си успял да купиш балона и е дошъл ред да изконсумираш новината!!!
                Според мен дивидентаджийството има някои предимства спрямо - имотаджийството - така например липсват (непредвидените и постоянни) разходи по причина че последните наематели са се изнесли без да платят, ток, вода или наем, наложителните ремонти след последното изнасяне, занимавките с ремонта по използваните мебели уреди и т.н.
                За ликвидността да не говорим - например на бфб може да си купиш дял от бизнес с нищо и никакви 40 стинки, колкото едно кафе, (какъвто беше случая с бреф), а в имота няма как да инвестираш дялово, при това времето за влизане и излизане е хиляди пъти в полза на папирите )))
                Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                  Е ти сега си тръгнал мокър с дъжд да плашиш, Както са ни плющяли нас на бфб, ти само може да сънуваш такова плющене. Седи си в имота и се радвай на нашето нещастие))) Така отдалече и виртуално е по-безопасно, разбирам да имаш какъвто и да е интерес към акции или дивиденти, а ти само ни плашиш тука, все едно си го преживял. Сега чакаме китайците да се сгромолясат, Дау да даде фира, както и Англичаните разбира се, сами да се прецакат и т.н
                  Имам точно дивидентен интерес мари, ама туй не значи да се огъзя да ме изплющят и мен

Коментар

Е ти сега си тръгнал мокър с дъжд да плашиш, Както са ни плющяли нас на бфб, ти само може да сънуваш такова плющене. Седи си в имота и се радвай на нашето нещастие))) Така отдалече и виртуално е по-безопасно, разбирам да имаш какъвто и да е интерес към акции или дивиденти, а ти само ни плашиш тука, все едно си го преживял. Сега чакаме китайците да се сгромолясат, Дау да даде фира, както и Англичаните разбира се, сами да се прецакат и т.н
                    Преци, тоя баш нас намери да плаши!

Коментар

Щото какче и имотите, и борсата е БГ са чиста спекула. Ама от оня вид дето е дирижирана И ви плющят вас дребните рибки.
                      Не е препоръка... !!!

Коментар

Уви, относно пойнта мисля, че не си изцяло в час.
                        Има дружества, които от повече от десетилетие дават дивиденти. Дори на бфб .. (problem)
                        Дружества и дружества както се казва. Отправката към имотите е колкото за сравнение към друг инвестиционен сектор. Колкото да подскаже, че някъде пак балонират с бетона и желязото, (които не са по-скъпи от 2008)), за добро или лошо разбира се), а нямам против нито едното нито другото)))
                        Някои харесват и койните за да припечелват. Не отричам че при късмет може да има койни (чиито брой вече е над 100) в които някой може и да спечели... Нали сайта е инвестор, можем да сравняваме инвестиционните алтернативи - от елмазите и сапфирите на импето, през златцето му, както и койните имотите и всякакви форми на ценни хартии, включително и безналичните ))))
                        Предишния ми пост касаеше именно дивидентните акции, незнам защо точно те дразни, предполагам,, че е позоваването на имотите ..
                        Щото какче и имотите, и борсата е БГ са чиста спекула. Ама от оня вид дето е дирижирана И ви плющят вас дребните рибки.

Коментар

Отде пък намеси и имоти сега? Нали за дивидентни акции говорехме, от ония дето може утре да спрат да дават - че може и да фалират.
                          Това е пойнта - борса реално няма, фирмите се контролират изцяло от мажоритарите. Оттам и простичкия извод че всичкото друго само донорства, уви.
                          Уви, относно пойнта мисля, че не си изцяло в час.
                          Има дружества, които от повече от десетилетие дават дивиденти. Дори на бфб .. (problem)
                          Дружества и дружества както се казва. Отправката към имотите е колкото за сравнение към друг инвестиционен сектор. Колкото да подскаже, че някъде пак балонират с бетона и желязото, (които не са по-скъпи от 2008)), за добро или лошо разбира се), а нямам против нито едното нито другото)))
                          Някои харесват и койните за да припечелват. Не отричам че при късмет може да има койни (чиито брой вече е над 100) в които някой може и да спечели... Нали сайта е инвестор, можем да сравняваме инвестиционните алтернативи - от елмазите и сапфирите на импето, през златцето му, както и койните имотите и всякакви форми на ценни хартии, включително и безналичните ))))
                          Предишния ми пост касаеше именно дивидентните акции, незнам защо точно те дразни, предполагам,, че е позоваването на имотите ..
                          Не е препоръка... !!!

Коментар

• Здравейте, Моля за съдействието Ви , като попълните анкета, свързана със 7 блок на АЕЦ Козлодуй и АЕЦ Белене, която е създадена за дипломна работа.

https://docs.google.com/forms/d/1dYz...QlfyY/viewform

Благодаря предварително!

Коментар

• От днес сутринта до електронната страница на "БФБ-София" АД няма достъп.

От БФБ-София съобщиха, че се работи по отстраняване на техническия проблем и в най-скоро време той ще бъде премахнат.

Поради технически причини не се получават стойности за индексите на БФБ-София, съобщи операторът.

БФБ-София е в контакт със STOXX, като ще информира своевременно при отстраняване на проблема.

Коментар

Днес ще ги лупкаме ли?
                                Днес: Всички сделки за деня
                                Сделки: 4
                                Обем (брой лотове): 253
                                Средна цена на лот: 10.632
                                Обем лева: 2 690.14

Яко, лупкате ги здравата...
                                The strongest stand last.

Коментар

Working...
                                X