Първоначално изпратено от 000
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеКакто неведнъж съм писал, за да станеш инвеститор трябва да четеш.Пак няколко пъти сме обсъждали тук, че структурата на депозитите е, че 80% от българите, които изобщо имат пари в банките са с депозити до 2000 лева
.Само с ура- бура не става нали
.За краденето е верно- да не забравихте 4 милиарда от КТБ, защото чуждите инвеститори ги помнят
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеКакто неведнъж съм писал, за да станеш инвеститор трябва да четеш.Пак няколко пъти сме обсъждали тук, че структурата на депозитите е, че 80% от българите, които изобщо имат пари в банките са с депозити до 2000 лева
.За краденето е верно- да не забравихте 4 милиарда от КТБ, защото чуждите инвеститори ги помнят
офтопик: шопара дали няма да му резнат гръзмуля нейде из близкият изток!?!?!???
катарците само със съдебни дела за откраднатите им пари дали ще се примирят!?
с нашата шибана държава никой не иска да се занимава вече.
само робовладелци с колцентрове и някой друг ел.цех ще се държат
Коментар
-
Както неведнъж съм писал, за да станеш инвеститор трябва да четеш.Пак няколко пъти сме обсъждали тук, че структурата на депозитите е, че 80% от българите, които изобщо имат пари в банките са с депозити до 2000 лева
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеКак да не знаеш, ще бъдат или обезценени или откраднати. Това е България.
гнусните зурли от парламента със сигурност кроят сценарии как да излъжат хората и да ликвидират поне една голяма част от огромните спестявания в банките.
въпрос на време е според мен...
Last edited by Ferry; 27.05.2016, 11:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнениеПрез Април пак голям ръст на депозитите, не знам, не знам докъде ще се стигне с тези пари дето се трупат
Ама много си тъп бе Саше или се правиш на УлаФФФ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнениеПрез Април пак голям ръст на депозитите, не знам, не знам докъде ще се стигне с тези пари дето се трупатThe strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнениеE,то бива да си зомбиран.....Но толкова да изопачаваш нещата.Кой подкрепи Германия 1945г-САЩ и други..."СИЛНО ЗАСЕГНАТИ ОТ ВОЙНАТА".И какво беше състоянието на СССР и страните които подкрепи? Или от посоството не са ти подсказали.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеВъзродила се е щото за разлика от Рашастан и другите от соц-а е приела плана Маршал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнениедобра илюстрация... и Германия е преживяла ВСВ, но се е възродила след това... аз също вярвам, че на "нащо" бойно поле ще изгрее Слънце.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеАми носи му се славата на най-голямата пързалка в Европа,не ти трябва да ходиш
в Тайланд,Лесбос или Ибиса.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениебетоновия град ли е харесал!?
в Тайланд,Лесбос или Ибиса.
Коментар
Коментар