Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Никой не надъхвам, това са фактите - ПФ продават евтино и купуват скъпо. Иначе за посоката на пазара всеки да решава сам и да заема позиция с парите си, няма смисъл от много викане. Щом си сигурен че е надолу, просто играй къси, стига си спамил форума ежедневно!
И счупения часовник показва вярно два пъти в денонощието, но каква е ползата от това!?!.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеОпа, ПИБ и ЕРМ2 полвякоха пазара нагоре
Като нищо вървим и към махане на локдауна (после може и да има пак), но сега ми се струва, че ще го махнат (не само при нас).
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Ама Ташуне чудя ти се как може да сравняваш България със Щатите ! Живял съм и на двете места, така че знам много добре как е тук и там ! Очевадното, че България продължава да не се развива добре на всички е ясно, но знам и че кризите в Щатите са сериозни. Празни плаци и призрачни жилища, фалирали дилъри на автомобили и масово изоставяне на домове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениекъсоооо от бомбата на 30 мин на 440 - 444,4444444 най много
С продажба на акции или покупка на Експат шорт фонда, или има друг начин за скъсяване?Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнение
Синко, опитай се да спечелиш нещо от тези уникани за БФБ движения в двете посоки, вместо да го играеш клоуна на форума.Повтаряш едно и също... Ако си умствено изостанал, поне кажи, за да те съжаляваме вместо да ти се смеем, както в момента.
Ти, като какъв го раздаваш тука?
Може би мушморока с многото кредити, който много си е повярвал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Здравчо, мажи ските, момко!
Голямото реване тепърва предстои!
- 8 Харесвания
Коментар
-
Голямото реване тепърва предстои!Вярно най големия викач си ! А, за да те успокоя, намазал съм ски, сноуборд, шейни и всичко, за което се сетиш !
Коментар
-
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениекъсоооо от бомбата на 30 мин на 440 - 444,4444444 най много
Ей на, и мен ме стресна снощи докато се кефех на зеленото при жълтото та чак пуснах хеджово путче заради тебе.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Не знам да има по голям викач от теб тук ! Ако от това се изкарваха пари сигурно щеше да си най богатия !
Коментар
-
Кой го казва!!
Брокерчето-викач с подвеждащите надъхвания.
Ке умрем от смех!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Никой не надъхвам, това са фактите - ПФ продават евтино и купуват скъпо. Иначе за посоката на пазара всеки да решава сам и да заема позиция с парите си, няма смисъл от много викане. Щом си сигурен че е надолу, просто играй къси, стига си спамил форума ежедневно!
И счупения часовник показва вярно два пъти в денонощието, но каква е ползата от това!?!
Брокерчето-викач с подвеждащите надъхвания.
Ке умрем от смех!
Коментар
Коментар