Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнениеОсвен евтините горива (под 2 лв., които са реално са от тази година), вече ниските лихви водят до това дългия период на спестовност (от 2009 народа все спестява) да е вече към края си, не знам дали забелязвате, но аз забелязвам че на хората взе да им писва да спестяват, това ще даде отражение в потреблението именно тази година, гледайте компании при които това ще си забележи
За мен това променя и стратегията на ивнестиране, от дефанзивно лека полека по агресивно.
та даваш си парите на банките и ти взимат парички за тази услуга
Коментар
-
Освен евтините горива (под 2 лв., които са реално са от тази година), вече ниските лихви водят до това дългия период на спестовност (от 2009 народа все спестява) да е вече към края си, не знам дали забелязвате, но аз забелязвам че на хората взе да им писва да спестяват, това ще даде отражение в потреблението именно тази година, гледайте компании при които това ще си забележи
За мен това променя и стратегията на ивнестиране, от дефанзивно лека полека по агресивно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАми това е статистиката на БНБ- всички социални плащани вече не са ли с карти и сметкиКъде са големите пари и защо не са на БФБ
Защото притежателите на големите пари следят "анализите" и "прогнозите" на Монти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнениеАми виж ги как са в АмерикаТам даже и образованието им е на кредит
И в това няма нищо лошо разбира се, стига със заплата да може да изкараш пари после. Пари на купчина няма никъде
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТезата ми е като на Киро ...90% са оборотни пари и малки влогове....
Имам много познати взели ипотечни кредити за апартамент и дават сега примерно по 50 к в евро който след 20 години ще станат 100 к пак в евро...
Те са загубили целта в живота и живеят на кредит от една банка в друга дължат а като ги гледаш богаташи ходят по почивки и на море по два пъти в годината ,хубава кола и т.н..
Извинявам се за последните думи.....за будалкането.....
Ама ми писна да цитират колко са пълни кръчмите и моловете а нямаме пари в действителност...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТезата ми е като на Киро ...90% са оборотни пари и малки влогове....
Имам много познати взели ипотечни кредити за апартамент и дават сега примерно по 50 к в евро който след 20 години ще станат 100 к пак в евро...
Те са загубили целта в живота и живеят на кредит от една банка в друга дължат а като ги гледаш богаташи ходят по почивки и на море по два пъти в годината ,хубава кола и т.н..
Ама ми писна да цитират колко са пълни кръчмите и моловете а нямаме пари в действителност...Там даже и образованието им е на кредит
И в това няма нищо лошо разбира се, стига със заплата да може да изкараш пари после. Пари на купчина няма никъде
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pronto Разгледай мнениеИмаш предвид, че три милиона българи имат бързи кредити ли?
Разбирам те какво искаш да ми кажеш, дори и числата ти да са объркани. Че оборотните пари ги броят за депозити, щото все по някое време са в някоя сметка. Е?
И какво точно те будалкам? Че няколко хора имат по няколко сметки, част от които са "празни". Това съм написал
Ама ми писна да цитират колко са пълни кръчмите и моловете а нямаме пари в действителност...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНормалния минимум на 4 чл семейство е близо 3К в лева......
Можеш ли да почнеш да смяташ и кредитте на близо 3 милиона който се рекламират в бързи кредити за техни клиенти....до 1000 лв и те ги дават в кредитна карта...също и банките за потребителски и ипотечен заем ,забравих и помощите за безработни и детските и те в дебитни карти и в сметки за майчинство и за печелятг банките на 37 лв...
Разбирам те какво искаш да ми кажеш, дори и числата ти да са объркани. Че оборотните пари ги броят за депозити, щото все по някое време са в някоя сметка. Е?
Нещо ни будалкаш....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pronto Разгледай мнениеНяма какво да смятам. В България няма 7 милиона на заплата, нито на заплата или на пенсия.
Можеш ли да почнеш да смяташ и кредитте на близо 3 милиона който се рекламират в бързи кредити за техни клиенти....до 1000 лв и те ги дават в кредитна карта...също и банките за потребителски и ипотечен заем ,забравих и помощите за безработни и детските и те в дебитни карти и в сметки за майчинство и за печелятг банките на 37 лв...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Сега сайта ти е виновен.....
Всички дебитните и кредитните карти в който се прехвърлят заплати ,пенсии и заеми на хората се смятат за спестявания а това че вече са изхарчени предварително.....теб не те интересява.......
Смятай 7 милиона по 1000 лв заплата на човек за месец ,правят колко милиарда в момента в обръщение който се смятатг за спестявания...
Така може ли да се смята....
Нещо ни будалкаш....Last edited by Pronto; 01.06.2016, 10:22.
Коментар
Коментар