Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПреци, сметна ли ми профита- колко ги изкара.Ти мътиш ли депозита на 0 %
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
А не глупостта е по- лошаНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Ако и утре не направите поне 15 пункта на Софикс ,следва тежко и знойно лято с падаща борса.....
А биричката в Сандански е добра и сръбската скара тоже.....
решил месец без борса....да видя дали ще издържа , вчера беше лесно , днес много ме костреше но издържах/на дах беше по трудно/....утре ще ми е по трудно заради този ентусиазъм..
купих, какво купих минаалата седмица...
Щом и в ССВ се набутах.....мани ,мани....да не забравите да продавате табаците че поръчките са ми на минус 7,8 процента от тези нива...
Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеБлизо 70 % от населението на България няма спестявания, според проучване на Provident и GFK проведено през април 2016 г...
А НИЕ ЧАКАМЕ ИНВЕСТИТОРИТЕ
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеЗа поръчките разбрахме, ама кажи колко ти е на минус портфейла?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Ако и утре не направите поне 15 пункта на Софикс ,следва тежко и знойно лято с падаща борса.....
решил месец без борса....да видя дали ще издържа , вчера беше лесно , днес много ме костреше но издържах/на дах беше по трудно/....утре ще ми е по трудно заради този ентусиазъм..
Щом и в ССВ се набутах.....мани ,мани....да не забравите да продавате табаците че поръчките са ми на минус 7,8 процента от тези нива...
Не е препоръка...
Коментар
-
офффф де да знам, както знаете аз съм си безнадежден оптимист и все си мисля ето почна сеама то реално качествените акции(повечето) са си вече с цените от 2007, та.....
Иначе чакаме 80млн. дивиденти след август - това е много гориво! И тази липса на доходоносни алтернативи.....
ей го току що по БНТ вицето Дончев пак каза - трябва да имаме работеща борса!
Абе успех на всички пък каквото стане!
п.п. за утре покрай мен съм навил двама(един колега и синът му) да опитат с малки суми.... така че и аз като елана работя за каузата, не знам защо каролци така затихнаха.
тоя пробив значи ли нещо, я техничарите?
Last edited by tony1975; 07.06.2016, 20:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМонти, какъв спад очакваш през лятото.Аз мисля, че ще си спи както досега
Не знам за сантимент и отчети ,но за утре съм оптимист / 65 на 35 за ръст/ да видя дали ще позная..
Кире ти какво мислиш....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеРъс ръс, ама без последната буквичка си е изръсване.
Не е препоръка...Last edited by Монти; 07.06.2016, 19:52.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение1997 манията с масовата приватизация, 2007 манията БФБ, 2017 -?
Ако до края на 2018г. не видим осезаемо раздвижване нагоре, ще знам, че очакванията ми са били погрешни. Е, надявам се и по-рано да видим покачване, но със сигурност ще знам, че не съм бил прав в очакванията си при влизането си на БФБ, ако до края на 2018 г не усетим осезателна посока нагоре. На първо време нямам нищо против още есента да усетим раздвижване, което да се засили следващата година и се надявам да е така. Разбира се, знам, че борсовата търговия носи риск, възможни са всякакви неприятни изненади и затова съм вложил толкова, колкото съм готов да загубя.
Поздрави, Тони, успешна търговия на теб и на всички участници!
Това са само мои субективни настроения и очаквания. Аз съм лаик, не препоръчвам размислите си и стратегиите си никому и не заявявам очакванията си като правилни. Възможно е да греша сериозно в разсъжденията си и в очакванията си. Притежавам акции на БФБ. Препоръки нямам никакви.Мненията ми не са препоръка за вземането на каквито и да било инвестиционни решения!
Коментар
Коментар