IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И моята подкрепа имат!!!

Абе, тези що не вземат да се листват на борсата. Ще си ги търгуваме

Коментар

• Делян Добрев: Сегашното ръководство на КФН няма подкрепата на управляващото мнозинство за нов мандат

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
        вие двамката под мен от един компютър ли пишете

и сте на един акъл
        Полки ,верно от 2011 имаш голямо развитиие...
        Или си затъпял или си дошъл на моето или са се сближили възгледите ...
        че се купува ниско и продава на високо.....когато можеш ,даже и на загуба ..
        Гледам и репа си затварял на загуба за да отвориш средства за по изгодни покупки и вижданията ти за борсата по много от позицията ,верно на тим но те са ти слабост като на мен табаците..........
        Евала...
        П.П. Никога не съм смятъл че ще дойде момент да кажа тези думи...
        остаряваме...

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
          Не само ще изравни ,но ще паркира на 0,80,което може да се окаже добро за конкурен
          тно способноста на Европа.
          И това може да стане но засега сме се засилили към паритета .

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
            Чудно ще стане ако долара се изравни с еврото.От кога го чакам този момент .
            Не само ще изравни ,но ще паркира на 0,80,което може да се окаже добро за конкурен
            тно способноста на Европа.

Коментар

от мен да знаеш, че нищо не си разбрал...

щом не си разбрал при първото четене ................ то тогава започваш от начало втори път да четеш...

дано си ме разбрал
              Вейдъре замълчи че много хора почват да не те харесват.След време никой няма да те приема на сериозно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                Ще се научиш как се търгува на нашата борса ама що ти требваха 10 г. да се правиш на инвеститор......и донор.....

Коментар

приятелю, аз до вчера съм продавал ХИМ на над 1,40 , а днес съм купувал на 1,32?

днес от 30 000 акции продадени ХИМ-а половината аз съм ги купил

другата седмица същите акции ще ги продам на 1,50

ти купи на 1,90 .............. продаде ми ги преди няколко месеца на 1,32 .................. и сега ще чакаш още няколко години да купиш на 1,05 защото когато беше на тази цена ти нямаше топки да си купиш пак ХИМ-чета

аре бегай да лягаш, че тати ти спира нета в 23,00 часа
                  Колега избързал си с покупките.Чакай Потъник на 1.10-1.15 защото там ще отиде с голяма вероятност.Днес я изчислявахме в института по математика.Ще си ми благодарен.После може и да почерпиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
                    Говори каквото си щеш. Важното е че предвидих Брекзит а ти си как му казват - ДЪЛГОСРОЧЕН.
                    Колегата от 2008 е дългосрочен.Нека не ровим в раните а даае учим от грешките на другите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                      Понеделникът може да се окаже черен за всички пазари.Прогнозата беше паунда
                      да направи паритет с долара,пълна лудница ще е.
                      Чудно ще стане ако долара се изравни с еврото.От кога го чакам този момент .

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                        Колкото повече чета, толкова повече се убеждавам, че има хора, които хал хабер си няма от борса.

Колеги, всеки може да купи или продаде нещо, но въпросът е дали е постъпил правилно или се е преебал. А това се разбира след време по движението на актива и/или на портфейла

А сега вдигам тост за коравите и неуморни бикове
                        Пич спри да се излагаш и пишеш глупости.Правилно е когато излезеш на печалба с кеша в ръце.Другото е блянове,празни надежди и алчност.

Коментар

ами ние дето продадохме вчера - днес почти се нахранихме

ти къде пак бля?

сега събота и неделя няма да спиш защото в понеделник сме пак нагоре
                          Пак си избързал.Нямаш нужното търпение за тази игра.В понеделник и да сме нагоре във вторник или сряда ще сме надолу.Нещата ме са добре.Ако има ръст в понеделник продай за да не съжаляваш после.

Коментар

• Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
                            Верно на един акъл сме.
                            Просто искам да предпазя минориитарите
                            .
                            и от какво ще ги предпазиш? .................. от мечките на аватара ти ли

мислиш си, че някой ще те вземе на сериозно ли

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                              От целия ви диалог разбрах 2 неща...
                              от мен да знаеш, че нищо не си разбрал...

Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                              Само не мога да разбера...
                              щом не си разбрал при първото четене ................ то тогава започваш от начало втори път да четеш...

дано си ме разбрал

Коментар

все едно са роднини с мисирката ...................
                                От целия ви диалог разбрах 2 неща - че на лични си много културен и услужлив /писането ти в темите въобще не предполага такова поведение/ и че имаш доста лични съобщения, което говори за доверие към теб! Само не мога да разбера защо се драчиш и доказваш постоянно и пред всички?
                                Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Working...
                                X