Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнениеНе си само ти . Аз питах Мариан има и още като нас .Има някакъв проблем
Влизам и излизам от профил непрекъснато за да пиша....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеСамо аз ли имам проблем с влизането във форума през Мозила и Хром?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеСамо аз ли имам проблем с влизането във форума през Мозила и Хром?
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение- Ами той за това е технически ! ....
Даа, предлагам да наблюдаваме тези процент за Софикс!!!!
52-седмично изменение -4.63%
Изменение от началото на годината -1.93%
При пробив над 475 пункта някъде, и затваряне поне един или два периода над това ниво, ще имаме положителен процент, Горе !!!
Все още е на 77.41% от върха си!!!
И интересно на седмична база, какви обеми имаме от 2007 насам .. и на кого са, Кой ИЗТОЧВА БФБ!!! ????
БВП може да расте, но представените пари в СОФИКС са колко 5 % от БВП... ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеАбе тоя техн. анализ много странно нещо - преди време бях чел ключово ниво от 450! Миналата седмица Тонката пусна друг такъв, където се пишеше, че пробием ли 461 - излитаме. Сега чета 472. Да не са плаващи тея нива бе
Те компаниите ми нека пуснат един сериозен ръст в отчета, пък вие си гледайте линиите, кривите, правите ...
- Ами той за това е технически !
- Следва фундаментален, след това го отнасяш за потвърждение към БВП.
- Връзваш го към общата картина за района,- пренасяш го в ЕС ...т. н.
Та чак тогава казваш "хоп" и то хорото свършило- напили са и пробили гайдата
а в последствие разбираш , че си платил и музиката и масрафа на входа !
- По числата и Тонката е прав , а и отчетливо се вижда средна 50 остава над слети
100 и 200 , -за сега !!! 460 го чукна и коригира до тъдява, сега легнала на 50ката с добри отчети може и 480 да пробие, но по важно технически е да остане над 472 и да дочакаме новия импулс - ако ще и от Африка да е
Сам го казваш в следващия пост че и БВП се подобрява,- добавям -само в посоката която са тръгнали да изсветляват; - обороти и въвеждане на 5000-ния праг за сделки, дай боже електронен чип и за разплащане - неща все в тази посока !!!
Икономиката и спъната от вън да е и крета от гео-соцпозитив /но беше Бургас сега виж Пловдив/ с по 2-3% ръст, скрития не осветлен потенциал е голям , а и отвсякъде ги подпират и насочват на къде да ходят. Предпоставки много, дори и
пред изборно да го наречем, пак клони към ръст!
Е , ще ми се да е по устойчив, що не и с волатилност
п.п. На модератора не му е харесала явно КАРТИНКАТА ми!!!
И е сменил с друга ! Който е видял- видял , не е трудно и сам да си я направи, макар и без добавките, но периода е по важен!
Няма да се заяждаме за дреболии, пък и по горе съм го поописал очакваното движение !
ТУЙ ДА Е КУСУРА !Last edited by inta53; 10.07.2016, 01:18.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеДългът расте и става все по-трудно да се обслужва ,не знам взе да понамирисва работата.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеЗнам, че голяма част от хората тук не споделят мнението ми, но аз не виждам локален проблем за Бг в средносрочен план. Има някакви напрежения с ЕС и НАТО-Русия, но каквото за нас, това и за цял ЕС, та да не кажа и за цял свят. То обаче ако човек чака идеални времена, в които примерно Обама се целува по устата с Путин /както Живков с Брежнев/, най-вероятно никога нма да си купи акции или ще го направи на умопомрачителна цена!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеБорсата и акциите се държат така като пред голяма криза на държавата.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеАбе тоя техн. анализ много странно нещо - преди време бях чел ключово ниво от 450! Миналата седмица Тонката пусна друг такъв, където се пишеше, че пробием ли 461 - излитаме. Сега чета 472. Да не са плаващи тея нива бе
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеТова се вижда, а дали ще продължи
- "Кой да ти каже???"
- http://www.infostock.bg/infostock/ar...phicsNew/SOFIX
п.п.- ниво 472 трябва да бъде пробито, а и да остане подкрепав края на август
!
- За другият вариант - справка при "Монти и сревливиЯ". Да не са плаващи тея нива бе
Те компаниите ми нека пуснат един сериозен ръст в отчета, пък вие си гледайте линиите, кривите, правите ...Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеТова се вижда, а дали ще продължи
- "Кой да ти каже???"
!
- За другият вариант - справка при "Монти и сревливиЯ"
Коментар
-
Това се вижда, а дали ще продължи
- "Кой да ти каже???"
!
- За другият вариант - справка при "Монти и сревливиЯ"Last edited by inta53; 09.07.2016, 16:13.
Коментар
Коментар