Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЗдравей,мисля че имаше друга тема, но ще ти отговоря тук:
Моя топ избор все още са:
Сфарм;Монбат и BREF .
Снощи решението на ФЕД "подпали" боорсите и се надявам до следващото заседание през декември и на БФБ да се появи един оптимизъм и да видим страхотни октомври и ноември
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеБлагодаря за мнението, ще разгледам Монбат и стара планина, вероятно и хика
Моя топ избор все още са:
Сфарм;Монбат и BREF .
Снощи решението на ФЕД "подпали" боорсите и се надявам до следващото заседание през декември и на БФБ да се появи един оптимизъм и да видим страхотни октомври и ноември
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеБлагодаря за мнението, ще разгледам Монбат и стара планина, вероятно и хика
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИ ще получи следните отговори...
консервативните ще го насочат...бреф , атерата ,адсица на Фармата....
по рисковите ще го насочат.. фармата ,монбат , стара планина и сие ..
още по рисковите като мен хиката , Гагарин ,табака..
най рисковите тим и сие ,еубг и сие , фиб.....
и хазартните типове Енемона , петрол , разните слабо ликвидни Енергоремонт, слънчев бряг ,катекс...
и всичките мислят как да се отърват от горещия картоФ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАко ги държиш от февруари 2014 доста ще има да избиваш
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМонти, аз за разлика от много други никога не съм бил изцяло в кеш. Откакто съм на борсата винаги съм имал акции в портфейла.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМонти прав си, но все пак има избор...Днес е доказателство за консервативния подход
Като има сериозен купувач ,колкото и да е дребен по цялата палитра от акции ....и като му помогнем двама ,трима и качваме борсата в по слаболиквидните от софикс ....просто не му позволихме да пазарува на маркета спокойно а само на пазарна и то нагоре.......
Но като свърши...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениетова казвам , нема загубили ,ако не участват....
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеНе знам какво точно искаш да кажеш, ако си зададеш въпроса по-конкретно ще се опитам да ти отговоря. А иначе портфейла ми е на + и от създаването и от началото на годината.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеРумъния има за първото полугодие на 2016 г. ръст на брутния вътрешен продукт 6% и е привлякла 3 пъти повече инвестиции от България заради намаляването на корупцията.
На глава от населението Румъния има около 25% повече БВП от България....Last edited by SOFIX; 21.09.2016, 20:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеНе знам какво точно искаш да кажеш, ако си зададеш въпроса по-конкретно ще се опитам да ти отговоря. А иначе портфейла ми е на + и от създаването и от началото на годината.
Коментар
Коментар