If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нараснал е с по-малко от сто процента, но съм много доволен. Постигнал си по-голяма доходност от мен. Поздравления. Все пак не виждам връзка с моя пост и това, че си изкарал добра печалба.
От друга страна това, че непрекъснато коментираш темата и нямаш български акции е доста оптимистично за нашият пазар. Това означава, че се интересуваш от него. Никой не чете и не пише за нещо което не го интересува. Видиш ли възможност за печалба у нас ще се възползваш. Ти си потенциален купувач а аз потенциален продавач. За сега психологията ми изглежда доста здравословна. Десетина бика са в еуфория а останалите цъкат с език и гледат недоверчиво. Има кой да се включва тепърва на нашият пазар.
Тъка е аз бих влезнал може би при оборот 4–5 милиона дневен оборот .но тук си е скука а на вън винаги има някоя подводница или ракета а тук за сега е е скука .човек свиква на вън и не си заслужава риска пак тук и без ликвидност ,но успех все пак
Това тук си го повтаряте от 2008 пак казвам само да не гръмне Дойче банк че тогава ще е много кръв и на всякъде ,затова умната и Леман брадърс бяха стабилна банка
Гледам ,че днес с нас ръст има при хърватите и макитата, всичко останало е под
чертата.Тия от ФЕД трябва да съборят долара за да предотвратят свободното падане.
Няма вечно щастие,всяко чудо е до време и няма универсална рецепта.Обикновено
първите падат в кърви и последните стават първи.
Това тук си го повтаряте от 2008 пак казвам само да не гръмне Дойче банк че тогава ще е много кръв и на всякъде ,затова умната и Леман брадърс бяха стабилна банка
Ами да сравним сделките за последните 6 месеца ?
Моят портфейл от Брексита до сега е нараснал с над 100% а твоя?
Нараснал е с по-малко от сто процента, но съм много доволен. Постигнал си по-голяма доходност от мен. Поздравления. Все пак не виждам връзка с моя пост и това, че си изкарал добра печалба.
От друга страна това, че непрекъснато коментираш темата и нямаш български акции е доста оптимистично за нашият пазар. Това означава, че се интересуваш от него. Никой не чете и не пише за нещо което не го интересува. Видиш ли възможност за печалба у нас ще се възползваш. Ти си потенциален купувач а аз потенциален продавач. За сега психологията ми изглежда доста здравословна. Десетина бика са в еуфория а останалите цъкат с език и гледат недоверчиво. Има кой да се включва тепърва на нашият пазар.
Аз се чудя дали е възможен друг сценарий. Някои спекуланти да са губили за известен период от време пари в България и после да са се прехвърлили в чужбина където пак да ги загубят. Какво ли си мислят в момента като гледат как нашият пазар през последните шест месеца се справя доста по-добре отколкото навън? Кога ще се върнат обратно и дали няма да дадат тогава изход на купувалите от тях през последната година?
Ами да сравним сделките за последните 6 месеца ?
Моят портфейл от Брексита до сега е нараснал с над 100% а твоя?
Тук трябва да свалите розовите очила и да се молите да няма фал с ДБ че тогава ни златни пресичания ни новите индекси ще ви оправят
Аз се чудя дали е възможен друг сценарий. Някои спекуланти да са губили за известен период от време пари в България и после да са се прехвърлили в чужбина където пак да ги загубят. Какво ли си мислят в момента като гледат как нашият пазар през последните шест месеца се справя доста по-добре отколкото навън? Кога ще се върнат обратно и дали няма да дадат тогава изход на купувалите от тях през последната година?
Много е добре (за оптимистите), че напоследък акциите поскъпват с добри проценти. Това не могат да го отрекат дори и най-негативно настроените към нашата борса. Абе ще се изразя в типично мой стил - просто биковете са в атака.
Коментар